Rollock TNW-konferenssissa

Rollock osallistuu tällä viikolla The Next Web -conferenceen Amsterdamissa. Kyseessä on maailman suurin tech-geek-tapahtuma jonka StartUp Boost -ohjelmaan meidät valittiin mukaan.

Eilen illalla osallistuimme Super Launchpad -Pitch-kisaan, joka on Boost -ohjelmaan kuuluva TNW:n oheistapahtuma. Myyntivelho Ari Rekonen kertoi tuomaristolle Rollockista, mutta tällä kertaa emme sijoittuneet IoT-kategoriassa finalistien joukkoon. Kokemus oli siitä huolimatta hauska.

Tänään meillä on konferenssialueella oma pieni osasto, jossa myyntivelho Ari Rekonen ja viestintäpäällikkö Helinä Nurmonen esittelevät Rollock -älylukkoa ja sen toimintaa.  Olemme tavanneet paljon mielenkiintoisia startup-yrityksiä ja saaneet runsaasti mielenkiintoa osaksemme.

Myös F-Securen Mikko Hyppönen, joka oli puhujana itse tapahtumassa, piipahti osastollamme tutustutmassa Rollockiin. Ari esitteli lukkoa Mikolle yhdessä toimitusjohtajamme Hannu Kankkusen kanssa.

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä

Vastaa