Kestävän elämäntavan Liiteri-palvelut Lumo-kotien asukkaiden käytössä tämän kevään

Rollock on mukana mahdollistamassa aivan uudenlaista yhteisöpalvelua Liiteriä. Liiteri.net tarjoaa kodintarvikkeet ja kestävän elämäntavan palveluna ympäri vuorokauden. Liiteri-palvelu on kodintarvikkeiden jakamistalous- ja yhteiskäyttöpalvelu, joka tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle ja tekee kestävästä elämäntavasta helppoa. Liiteri-palvelusta voit kuukausimaksulla lainata käyttöösi kodin kunnostus- ja siivousvälineitä kuten sähkötyövälineitä ja pesureita tai esimerkiksi polkupyörän tai tavarakärryn.

Rollock Oy:n uuden sukupolven älylukot mahdollistavat Liiteri palveluiden käytön, sillä Liiteri-kontin voit avata helposti omalla älypuhelimellasi. Rollock-lukko on mahdollista avata myös kokonaan etänä pilvipalvelun kautta.

Kojamo testaa kestävän elämäntavan Liiteri-palvelun tarjoamista Lumo-kotien asukkaille Helsingin Kalasataman, Sörnäisten ja Hermannin alueella tänä keväänä. Helsingin teurastamolla sijaitsevan Kiertotalous-Liiterin läheisyydessä asuvat Lumo-kotien asukkaat voivat käyttää palvelua veloituksetta 13.2. – 15.5.2018. Liiteri auttaa myös uusien Lumo-asukkaiden kotiutumisessa uusiin asuntoihinsa, koska Liiteristä saa monia muuttoon liittyviä harvemmin tarvittavia laitteita helposti lainaan, eikä niitä tarvitse ostaa itselle varastoitaviksi.

Lue koko tiedote täältä!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä

Vastaa