Rollock FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018

FinnBuild messut saapuvat taas messukeskukseen lokakuun toisella viikolla. Tapahtumakokonaisuudessa ovat esillä rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä alan asiantuntijaohjelmaa. Lähde mukaan tutustumaan rakentamisen uusimpiin trendeihin.

Osallistumme tänä vuonna messuille jälleenmyyjämme Piklaksen osastolla. Tule tutustumaan uuden sukupolven älylukkoon ja kokeilemaan miten helppoa Rollockin käyttö on. Pilvipalvelu mahdollistaa avainten hallinnan ja mobiiliaplikaatiolla voit etäavata oveasi sekä tarkastella oven tilatietoja. Kokeile itse miten helposti voit varmistua siitä, että ovi ei lähtiessä jäänyt auki!

Lähde siis tutustumaan rakentamisen uusiin tuuliin 10.-12.10.2018 Helsingin messukeskukseen. Löydät meidät Piklaksen osastolta 3a31! Messuille osallistuminen on maksutonta rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon! Käy myös tutustumassa messujen muuhun tarjontaan FinnBuildin omilla sivuilla: https://finnbuild.messukeskus.com/ Kävijäksi pääset rekistöitymään FinnBuildin sivujen oikean yläkulman ’Rekisteröidy’ -painikkeesta!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä

Vastaa