Vipuvoimaa EU:lta uuden tuotteen kehittämiseen!

Rollock Oy on mukana Euroopan Unionin aluekehitysrahaston Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 -hankkeessa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt yrityksellemme merkittävän kehittämisavustuksen tuotekehitysorganisaation laajentamiseen ja uuden sukupolven lukitustuotteen kehittämishankkeeseen. Tuki mahdollistaa projektille riittävät resurssit ja varmistaa laadukkaan läpiviemisen. Hanke toteututetaan 01.09.2018 – 30.04.2019 välisenä aikana.

Hankkeen ensimmäinen tavoite on Rollockin oman tuotekehitysorganisaation laajentaminen ja osaamisen kehittäminen. Kehittyvä tuotekehitysorganisaatio tukee samalla Kajaanin tehtaan tuotannon tarpeita. Eräänä tärkeänä tavoitteena on, että kehityshankkeen päätyttyä Rollockin oma tuotekehitysorganisaatio kykenee ylläpitämään kehittämiään laitteistoja ja palveluja.

Hankkeen aikana toteututaan uuden tuotekonseptin suunnittelu ja toteutus omaa osaamista ja ulkoisia asiantuntijapalveluita hyödyntäen. Avustus mahdollistaa vaadittujen investointien tekemisen, sekä tuotteen markkinoille tuomisen vaatimat viranomaistestaukset. Onnistuneen hankkeen lopputuloksena Rollockin tuoteportfolio laajenee, mikä vuorostaan mahdollistaa uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä

Vastaa