Mikko Haapala yrittäjäksi Rollockiin

Inwido-konserniin kuuluvan, lasiliukuovia valmistavan Profinin toimitusjohtaja Mikko Haapala aloittaa yrittäjänä Rollockissa. Haapala on toiminut Rollockin hallituksessa viime vuodesta alkaen, ja hän on yrityksen suurin yksittäinen omistaja. Aloituksen tarkempi ajankohta tiedotetaan loppuvuoden aikana.

Haapalan kiinnostus Rollockiin lähti arkielämän tilanteista. “Pohdin esimerkiksi tilannetta, jossa auton ovet avautuvat automaattisesti autoa lähestyttäessä, mutta kotiovella täytyy kaivella avaimia taskusta. Autojen ovet ovat siis jo digitalisoituneet, mutta asuintalojen lukitus on vielä hyvin perinteistä, mekaniikkaan pohjautuvaa. Rollock tarjoaa ratkaisun oviympäristön digitalisoimiseksi, mikä toi minulle vahvan uskon yrityksen innovaatioon”, Haapala kertoo.

“Digitalisaation tuoma äly mahdollistaa paljon, mikä avaa mahdollisuudet suurille markkinoille. Siirtyminen ovi- ja ikkunateollisuudesta älylukkojen pariin on minulle uusi haaste ja luonteva seuraava askel. Nyt kun Rollockin tuote on valmis, yrityksellä on hyvät edellytykset kasvuun”, Haapala jatkaa.

Rollockin vt. toimitusjohtaja Petteri Karjalainen tulee jatkamaan Rollockissa operatiivisena johtajana, vastuualueenaan yrityksen tuotekehitys sekä tuotanto.

Lisätietoja:
Rollockin vt. toimitusjohtaja Petteri Karjalainen, p. +358 50 3480568
Mikko Haapala, p. +358 40 7449698

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä

Vastaa