Rollock aloittaa yhteistyön olympiavoittaja Iivo Niskasen kanssa

Iivo Niskanen

Kotimainen älylukkoja valmistava Rollock Oy on solminut yhteistyösopimuksen maastohiihtäjä, olympiavoittaja Iivo Niskasen kanssa. Yhteistyö lanseerattiin Vuokatissa 10.10.2019.

Rollockin ja Niskasen yhteistyön perustana toimii vahva ja yhtenevä arvopohja. Se näyttäytyy muun muassa aitona omistautumisena menestyksen eteen. Kaksinkertaisen olympiavoittajan ja maailmanmestarin tie huipulle on vaatinut tavoitteellista ja määrätietoista otetta sekä kovaa treeniä. Myös Rollockilla on takanaan pitkä ja monivaiheinen kehitysprosessi, jonka lopputuloksena yritys on esitellyt kokonaan uudenlaisen, avaimettoman älylukitusjärjestelmän, joka soveltuu sekä asuinrakentamiseen että toimitiloihin. Molempien osapuolten tavoitteet ovat tulevaisuuden suhteen korkealla, joten yhteistyö tuntuu siltäkin osin luontevalta.

Rollock toimii tällä hetkellä pääsääntöisesti kotimaan markkinalla, mutta kansainvälistyminen on näköpiirissä jo lähivuosina. Niskasen avulla brändin on mahdollista kasvattaa tunnettuuttaan myös Suomen rajojen ulkopuolella – etenkin Pohjoismaissa. Yhteistyö avaa näin ollen yhtiölle kokonaan uudenlaisia ovia.

Yhteistyö Niskasen kanssa tulee näyttäytymään useissa eri markkinointitoimenpiteissä, eritoten Rollockin digitaalisissa kanavissa. Niskanen vierailee myös Rollockin asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksissa. Tämän lisäksi Rollock-logo löytyy Niskasen kotimaan kilpailuasusta sekä lämmittelyvaatteista.

”On mahtava tehdä yhteistyötä lähialueen ja kainuulaisen yrityksen kanssa. Rollock-älylukitusjärjestelmä on mielenkiintoinen ja käytännöllinen konsepti. On hienoa, että voin avata oven vaikka lenkiltä esimerkiksi kaverille, joka tulee kylään, ennen kuin ehdin itse kotiin”, Iivo Niskanen toteaa. Rollock on täysin kotimainen yritys, jonka tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa. Yrityksen kotipaikka on Kajaanissa, missä sijaitsee myös sen tehdas. Niskanen on kotoisin Kajaanin naapurikunnasta, Vieremältä. “Tältä alueelta on ennenkin ponnistettu yhdessä maailmalle. Täältä löytyy upeita kasvutarinoita”, muistutetaan Rollockilta. 

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä