Rollock yhteistyöhön Oulun Kärppien kanssa

Rollock ja jääkiekon SM-liigajoukkue Oulun Kärpät ovat aloittaneet yhteistyön.  Pohjoissuomalainen identiteetti on merkittävä osa Rollockia ja sen toimintaa, joten yhteistyö alueella suositun jääkiekkojoukkueen kanssa tuntuu luontevalta. Alueella toimii monia Rollockille tärkeitä sidosryhmiä, ja Kärpillä puolestaan on vahvoja verkostoja alueen yrittäjiin. Rollockilla on menossa kaupallistaminen ja se hakee voimakasta kasvua niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.Yhteistyö tulee näkymään Rollockin markkinoinnissa ja viestinnässä. Rollock-logo löytyy Oulun Energia Areenan kiekkokaukalon molemmissa päissä olevista jäämainoksista. ”Muutama pelaaja tulee saamaan kokemusta Rollockin ratkaisuista ensi vuoden puolella, kun heidän koteihin asennetaan älylukot. Odotamme innolla palautetta, sillä tuotteet sopivat erinomaisesti liikkuvien ihmisten arkeen”, kommentoi Rollockin toimitusjohtaja. Olemme iloisia yhteistyöstä ja toivomme Kärpille menestyksekästä kautta!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä