Haemme myyntipäällikköä

Myyntipäällikkö_rekrytointi

HAKU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille hakijoille!

Rollock Oy on kotimainen älylukkoja valmistava yritys, joka on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön ja tuonut markkinoille uuden sukupolven älylukitusratkaisun. Olemme nopeasti kasvava yritys, jonka visiona on olla avaimettoman liikkumisen markkinajohtaja. 

Haemme nyt ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä vauhdittamaan kasvuamme. Kokemus ja halu työskennellä rakennusalan toimijoiden kanssa on keskeinen vahvuutesi. Turvallisuusalan ymmärrys sekä mahdollinen kokemus IoT- tai SaaS-palveluiden myynnistä on sinulle eduksi. Meille on tärkeää, että osaat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu yrityksemme älylukitusratkaisujen myynti uusille potentiaalisille asiakkaille, joita ovat mm. rakennusliikkeet ja rakennuttajat, talotehtaat, ovivalmistajat, eri palveluntarjoajat sekä kunnat ja kaupungit.

Tehtävässä menestyt, mikäli olet myyntihenkinen, aktiivinen, itseohjautuva ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Olet mielellään toiminut jo pari vuotta B2B-asiakasrajapinnassa, mahdollisesti jopa myynyt ratkaisuja vastaavalla toimialalla. Sinulla on myös hyvää markkinointiosaamista sekä esiintymistaitoa. Pääpaino on liikkuvassa myyntityössä, mutta olet myös kiinnostunut myynnin kehittämisestä ja kasvun varmistamisesta. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomen kielen lisäksi englanniksi. Sinulla on valmius matkustaa jonkin verran kotimaassa tapaamassa asiakkaitamme.

Me Rollockilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset osaksi innostunutta ja huumorintajuista tiimiämme, sekä mahdollisuuden edetä urallasi yrityksen kasvaessa. Työssäsi pääset aidosti vaikuttamaan työhösi sekä ottamaan vastuuta myynnistä.

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat:

  • Älylukkojen ja kulunhallintaratkaisujen myynti sekä uusasiakashankinta
  • Asiakastyytyväisyyttä edistävä kommunikointi
  • Asiakastapaamiset kaikkialla Suomessa
  • Nykyisten ja uusien asiakassuhteiden kehittäminen

Toimistomme sijaitsee Vantaan WTC Helsinki Airportissa, osoitteessa Lentäjäntie 3. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen mikko.haapala@rollock.fi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Haapala, numerosta 0407449698 ja sähköpostitse mikko.haapala@rollock.fi.

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä