Haemme projektipäällikköä

HAKU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille hakijoille!

Rollock Oy on suomalainen älylukitusjärjestelmiä valmistava yritys, joka on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön ja tuonut markkinoille uuden sukupolven IoT-älylukon.

Rollock hakee nyt innovatiiviseen tiimiinsä asiakasrajapinnassa toimivaa, rakennusprosesseja hallitsevaa asennus-/projektipäällikköä.

Tässä tehtävässä toimit ensisijaisesti asiakasrajapinnassa kontaktina asiakkaamme ja yrityksemme välillä. Keskeistä tehtävässä on rakennusalan ymmärrys ja kyky pitää langat käsissä niin tilaajan, toimittajan kuin työmaankin näkökulmasta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä kykyä hallita suuriakin kokonaisuuksia. Lopullinen tehtävänkuva rakennetaan vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi perusteella. Toimit järjestelmällisesti ja omaat tavoitteellisen työotteen. Asenteesi on positiivinen ja joustava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisten työtehtävän sekä mahdollisuuden seurata aitiopaikalta, miten digitalisaatio muuttaa rakennusalaa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla (vaihtoehtoisesti Oulussa) ja se edellyttää satunnaista matkustamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen petteri.karjalainen@rollock.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tiedusteluihin vastaa Rollockin operatiivinen johtaja Petteri Karjalainen puhelimitse +358 50 3480 568 tai sähköpostitse petteri.karjalainen@rollock.fi.

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä