Rollockille uusi projektipäällikkö

Rollockin uutena asennus- ja projektipäällikkönä aloittaa Janne Ihalainen. Jannella on useiden vuosien kokemus lukitusalalta, joten hänellä on vahvaa käytännön osaamista lukituksen asennustyöstä ja erilaisista turvallisuusalan ratkaisuista. Janne siirtyy Rollockille Certego Oy:n palveluksesta. Työkokemuksensa ansiosta hänelle on karttunut hyvä ymmärrys rakennusalan prosesseista ja lukituksen roolista osana kokonaisuutta. Jannen osaamista vahvistaa turvallisuusalan koulutus. 

Rollockin projektipäällikkönä Janne tulee vastaamaan projektien hallinnasta sekä uusien kohteiden asennusten suunnittelusta ja organisoinnista. Hän tulee toimimaan tärkeänä linkkinä yrityksemme sekä asiakkaidemme välillä. ”Todella hienoa päästä mukaan Rollockin kasvavaan organisaatioon! Odotan innolla, että pääsen syventymään tarkemmin Rollockin innovatiiviseen lukitusratkaisuun ja kaikkiin niihin erilaisiin kohteisiin, joiden kulunhallinnan haasteet Rollock pystyy ratkaisemaan helppoudellaan ja ketteryydellään”, Janne Ihalainen sanoo.

“Kasvaneet toimitus- ja asennusmäärät vaativat henkilön, joka pitää langat käsissä. Työmaatoimintojen ja järjestelmien käyttöönoton sujuvuus on meille erittäin tärkeää. Hienoa kun olemme saaneet Jannen ottamaan tästä puolesta vastuun”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Haapala.

 

Toivotamme Jannen lämpimästi tervetulleeksi Rollockille!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä