Rollock älylukkoja useissa kohteissa Tuusulan Asuntomessuilla

Uusissa kodeissa halutaan usein panostaa moderneihin asumisen ratkaisuihin, jotka palvelevat sekä tämän päivän että myös huomisen tarpeita. Jokakesäiset Asuntomessut on tapahtuma, jossa asumisesta ja rakentamisesta kiinnostuneet pääsevät vierailemaan uusissa messukodeissa ja inspiroitumaan niissä esiteltävistä tuotteista ja palveluista. Tänä vuonna Asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa. Poikkeuksellisista olosuhteista johtuen Asuntomessuja on päätetty siirtää alkuperäisestä ajankohdasta, ja ne järjestetään tämänhetkisten tietojen mukaan 3.-30.8.2020.

Useissa messukohteissa on älylukot

Älylukitus on vahvasti esillä tämän vuoden Asuntomessuilla Tuusulassa. Useissa messukodeissa on valittu lukitusratkaisuksi älylukko, joka tekee asumisesta helppoa ja turvallista. Älylukkojen määrä on kasvanut messualueella vuosi vuodelta, mikä kulkee käsi kädessä yleisen lukitusalan murroksen kanssa. Asuntomessut esittelee suomalaista rakennus- ja sisustusosaamista, ja kotimaisuus on alati kiinnostava teema messuilla – niin myös älylukkojen saralla. 

Kotimainen Rollock on älylukko, joka on yleistynyt yhä useammissa suomalaiskodeissa. Trendi näkyy luonnollisesti myös tämän vuoden Asuntomessuilla Tuusulassa, sillä Rollockin älylukkoja löytyy sieltä useista kohteista. Etenkin avaimettomuus ja etähallittavuus ovat ominaisuuksia, jotka saavat älylukitusratkaisujen käyttäjiltä erityistä kiitosta.

Rollock älylukot Tuusulan Asuntomessuilla

Rollock älylukko on tutustuttavissa useissa eri asuntomessukohteissa Tuusulan Rykmentinpuistossa. Pientaloasumiseen soveltuva älylukko on nähtävissä kahdessa omakotitalossa asuntomessualueella. Tämän lisäksi Rollock kerrostaloratkaisu on nähtävissä Cubesta Oy:n rakentamassa kerrostalokohteessa. Alueelle tulee kokonainen yhdeksästä talosta koostuva kerrostalokortteli, joista yksi talo esitellään messuilla. Rollock älylukitusratkaisut ovat nähtävillä seuraavissa messukodeissa:

24: Omatalo Kulma, Instagram: @omatalokulma, Facebook: @omatalokulma

Omatalo Kulma on Syvälahden perheen ainutlaatuinen koti, jossa on monella tapaa panostettu älykkäisiin asumisen ratkaisuihin. Kohteen nimitys tulee sen arkkitehtuurista, sijoittumisesta tontille ja sijainnista kadun ja aukion kulmauksessa.

32-34: As Oy Tuusulan Metsänkuningas, Instagram: @metsankuningas

Cubesta Oy:n rakentama kerrostalo esittelee Rollockin kerrostaloratkaisua. Kerrostalokokonaisuus koostuu yhteensä yhdeksästä kerrostalosta, joista yksi esitellään Asuntomessuilla. Metsänkuninkaasta pääsee tutustumaan kolmeen huoneistoon, joista jokainen on toteutettu erilaisella sisustustyylillä.

39: Jukkatalon Uusi unelma, Instagram: @uusi_unelma

Jukkatalon Uusi unelma on perhekoti, joka on suunniteltu perheen aktiivisen arjen ympärille. Taloon on tuotu useita älykkäitä asumisen ratkaisuja helpottamaan arkea ja tuomaan turvallisuutta.

Nähdään Asuntomessuilla Tuusulassa elokuussa 2020!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä