Rollock on mukana Tuusulan Asuntomessuilla 2020 – näin saavut messuille ja löydät älykkäät messukodit

Jokavuotiset Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Tuusulan Rykmentinpuistossa. Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Asuntomessujen portit aukenivat yleisölle alunperin suunniteltua ajankohtaa hieman myöhemmin, 3. elokuuta 2020. Messut ovat avoinna jokaisena päivänä 3.-30.8.2020. Katso aukioloajat ja messujen ohjelmisto täältä.

Messuille on helppo saapua niin julkisilla kulkuvälineillä kuin myös omalla autolla. Asuntomessujen sivuilta löytyy hyvät ohjeistukset messualueelle saapumiseksi. 

Täältä löydät Rollock älylukot Asuntomessuilla

Asuntomessut esittelee vuosittain uusimpia rakentamisen trendejä. Älylukitus kasvattaa voimakkaasti suosiotaan, minkä vuoksi useisiin Tuusulan messukohteisiin on valikoitunut kotimaiset, avaimettomat Rollock älylukot.

Rollock älylukitusjärjestelmä löytyy yhteensä viidestä asuntomessukodista: Omatalo Kulmasta (kohde 24), As Oy Metsänkuninkaasta (kohteet 32, 33 ja 34) ja Jukkatalon Uusi Unelmasta (kohde 39). Esittelemme Asuntomessuilla sekä pientalon älylukitusta että kokonaisen kerrostalokohteen kulunhallintaa. Kirjoitimme aikaisempaan blogikirjoitukseemme lyhyet esittelyt asuntomessukohteista. Tutustu esittelyihin täällä.

Omatalo Kulman yhteydestä, eli kohteesta 24, löytyy Rollockin oma osasto, jossa pääset juttelemaan rollockilaisten kanssa ja kokeilemaan Rollock älylukon toimintoja käytännössä. 

Katso messualueen sijaintikartta!

Turvallisesti Asuntomessuille

Pääsyliput messuille tulee ostaa etukäteen verkosta ja sisäänpääsy messualueelle on porrastettu saapumisaikojen avulla, jotta pystytään välttämään ruuhkia ja pitämään kohdekohtaiset vierailijamäärät turvallisina. Muistathan siis hankkia liput hyvissä ajoin etukäteen, jotta pääset vierailemaan messuilla haluamanasi ajankohtana.

Asuntomessuilla noudatetaan 500 henkilön enimmäisrajaa ja huolellista käsihygieniaa. Turvavälit on tärkeää huomioida myös Asuntomessuilla. Lue Asuntomessujen ohjeet turvalliseen osallistumiseen täältä.

Tervetuloa tutustumaan älykkääseen Rollock lukitusjärjestelmään Tuusulan Asuntomessuille!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä