Rollock Kasvu Open finaaliin!

Kasvu Open sparrausohjelman valtakunnallinen tuomaristo on valinnut Rollock Oy:n Kasvu Open finaaliin. Kasvuyrityksiä arvioitiin neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.“Arvioitavissa yrityksissä meidät vakuutti erityisesti kansainvälinen markkinapotentiaali, kyky viestiä ja markkinoida yrityksen ratkaisusta selkeästi sekä kiinnostava, toimialaa muuttava tai murtava ratkaisu, sanoo Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston puheenjohtaja Lennu Keinänen tiedotteessa.Kasvu Openiin haki tänä vuonna yhteensä 750 kasvuyritystä. Rollock nousi finaaliin Kasvu Openin valtakunnalliselta Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen -Kasvupolulta. Kasvupolulle osallistui älykkääseen kaupunkiin ja liikkumiseen hyödynnettäviä innovaatioita ja toimialan uusia tulokkaita. Rollock kehittää ja valmistaa älykkäitä lukitus- ja kulunhallintajärjestelmiä toimitiloihin ja asumiseen.  “On upeaa olla Kasvu Open finalistien joukossa! Tämä on meille vahva osoitus siitä, että älykäs, avaimeton lukitus tulee olemaan merkittävä osa tulevaisuuden kaupunkirakentamista, asumista ja kulkemisen helppoutta. Markkina on kypsä älykkäille ratkaisuille ja yrityksen kasvupotentiaali on suuri”, kerotaan Rollockilta. Rollockin Kasvu Open matka jatkuu kolmannella sparrauspäivällä, jonka jälkeen finalistit etenevät 27.-29.10. järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin. Karnevaalin yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. 

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä