Rollock ja AM Lukkoasema yhteistyöhön

Turvaurakoitsija AM Lukkoasema Oy ja älylukitusvalmistaja Rollock Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä AM Lukkoasema ja Rollock toteuttavat yhdessä entistä tehokkaammin arkea helpottavia, avaimettomia lukitusratkaisuja sekä asuin- että toimitilakiinteistöihin.

Lukitus- ja turvatekniikka-alan yritys AM Lukkoasema Oy  tarjoaa asiakkailleen muun muassa kokonaisvaltaisia kulun- ja avainhallintaratkaisuja. Kotimainen Rollock kehittää ja valmistaa älykkäitä, avaimettomia lukitus- ja kulunhallintaratkaisuja asumiseen ja toimitiloihin. Ratkaisut koostuvat älylukoista ja -ohjaimista, mobiilisovelluksesta ja avainhallinnan pilvipalvelusta.

Lukitusalalla on tapahtumassa merkittävä murros ja avaimettomat lukitusratkaisut kasvattavat voimakkaasti suosiotaan sekä asuinrakennuksissa että toimitiloissa. AM Lukkoaseman ja Rollockin välisen yhteistyön avulla älykkäitä, avaimettomia lukitusratkaisuja tuodaan yhdessä yhä useamman asiakkaan ulottuville. Yhteistyö edesauttaa lukitusratkaisuiden tehokasta suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.

”Haluamme olla valtakunnan johtava avaimettomien ratkaisujen jakelukanava ja kokonaispalveluntarjoaja Suomessa. Rollock on tärkeä osa älylukitusratkaisujamme ja kasvattaa asemaamme digitaalisten lukitusratkaisujen edelläkävijänä. Yhteistyö tukee toimintaamme asiakaslähtöisenä kiinteistön turvallisuusratkaisujen toimittajana”, kertoo Jukka Rantahakala, AM Lukkoaseman toimitusjohtaja. “On hienoa syventää yhteistyötä AM Lukkoaseman kanssa, joka toimii merkittävänä suunnittelu-, jakelu- ja asennuskanavana lukitusratkaisuillemme. Tämä on meille tärkeä yhteistyö avaimettomien Rollock-järjestelmien yleistyessä”.

 

Lisätietoja:

 

Rollock Oy

Puh. 010 206 32 00

myynti@rollock.fi

 

AM Lukkoasema Oy

Puh. 010 480 3702

info@amlukkoasema.fi

 

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä