Rollock jatkaa yhteistyötä olympiavoittaja Iivo Niskasen kanssa

Kotimainen avaimettomia älylukitusratkaisuja valmistava Rollock Oy jatkaa menestyksekästä yhteistyötään olympiavoittaja, maastohiihtäjä Iivo Niskasen kanssa. Rollock oli yksi Niskasen yhteistyökumppaneista jo edeltävällä kaudella. Yhteistyö tulee jatkumaan ainakin vuoteen 2022 saakka, jolloin järjestetään Pekingin talviolympialaiset.

Yhdessä menestykseen

Rollockin ja Iivo Niskasen yhteistyö on tuonut merkittävää tunnettuutta viime vuonna kaupallistamisensa aloittaneelle älylukitusyritykselle. Rollockin logo on tullut tutuksi Niskasen harjoittelu- ja kilpavaatteista etenkin kaikille talviurheilun ystäville. Lisäksi yhteinen vuosi on pitänyt sisällään muun muassa yhteisiä tapahtumia. Iivo Niskanen on tuttu kasvo Rollockin markkinointiviestinnässä.

Rollock älylukitusratkaisut ovat tulleet yhteistyön myötä tutuiksi myös Niskaselle. Niskanen käyttää arjessaan Rollock älylukkoa, joka mahdollistaa helpon kulkemisen myös silloin, kun hän ei ole itse kotona. ”Lukko on toiminut virheettömästi ja helpottanut elämääni. Ei tarvitse muistaa ottaa avaimia mukaan, vaan pelkkä puhelin ja siinä oleva Rollock-sovellus riittää. Huomaa, että Rollockin älylukko on mietitty viimeistä piirtoa myöten, koska toiminta on täysin pomminvarmaa”, sanoo Iivo Niskanen.

“Iivo on äärimmäisen positiivinen ja miellyttävä henkilö, jonka kanssa jatkamme ilolla yhteistyötä. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta yhteistyöstä niin asiakkailtamme, jälleenmyyjiltämme kuin muiltakin yhteistyökumppaneiltamme. Jaamme Iivon kanssa yhteiset arvot ja meidän molempien tavoitteena on kansainvälinen menestys”, kertoo Rollockin toimitusjohtaja Mikko Haapala. Myös Niskanen iloitsee yhteistyön jatkumista: ”Olen tosi tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta. Ilman tukijoita minun työni ei olisi mahdollista.”

Yhteistyö huipentuu talviolympialaisiin

Kotimaisen Rollockin kotipaikka on Kajaanissa, missä sijaitsee yrityksen tuotekehitys, tuotanto ja datakeskus. Niskanen on alun perin kotoisin Kajaanin naapurikunnasta Vieremältä. Rollock ja Niskanen tulevat siis samalta alueelta, mikä on merkittävä yhdistävä tekijä yhteistyökumppaneille.

Rollock ja Niskanen ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä aina vuoteen 2022 saakka, jolloin Kiinan Pekingissä järjestetään talviolympialaiset. Rollock on keskittynyt myynnissä kotimaan markkinaan, mutta ensimmäiset kansainvälistymisen askeleet on otettu. Rollock ja Niskanen tavoittelevat siis yhteistuumin kansainvälistä menestystä. ”Rollockilla ja minulla on sama tavoite, olla maailman parhaita. Kumpikin teemme tinkimätöntä työtä ja annamme kaikkemme, jotta tavoite toteutuu. On hienoa olla osa kainuulaista menestystarinaa!” Niskanen sanoo.

Iivo Niskanen avaa tulevan kauden Rukan maailmancupissa tänä viikonloppuna. Iivon tunnelmia kauden kisoista voi seurata Rollockin Instagramissa ja Facebookissa, jonne julkaistaan Iivon mietteitä jokaisen kisapäivän jälkeen.

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä