Henkilöstöuutisia: Perttu Paavola Rollockin myyntijohtajaksi

Rollockin uutena myyntijohtajana on aloittanut Perttu Paavola. Hän siirtyy Rollockille Firan palveluksesta, missä hän on viime vuosina vastannut Fira Putkiremonttien sekä hankekehityksen myynnistä. Hänellä on vahva ja monipuolinen kokemus rakennusteollisuudesta, mikä vahvistaa Rollockin myyntivoimaa. Perttu tulee vastamaan Rollockin myyntiorganisaatiosta ja osaksi yhtiön johtoryhmää. 

Perttu on pitkän linjan ammattilainen kaupan alalta ja kiinteistö- ja korjausrakentamisen saralta. Rollock on kasvanut etenkin uudistakentamisen puolella, mikä on edelleen yhtiön pääpainona, mutta toimintaa laajennetaan vaiheittain myös saneerausmarkkinaan. Pertun monipuolinen työhistoria on antanut näkemystä ja ymmärrystä rakennusalaa hyödyttävistä tuotteista ja palveluista, joihin myös avaimeton Rollock älylukitusjärjestelmä lukeutuu. Rollockin ratkaisussa häntä puhuttelee erityisesti tuotteen kotimaisuus ja innovatiivisuus. Rollock on aidosti kiinteistöjen arvoa nostava ja loppukäyttäjän arkea helpottava tuote. Perttu on pistänyt myös merkille Rollockin brändi-ilmeen ja yhteistyön olympiavoittaja Iivo Niskasen kanssa.

Pertulle ominaista on aktiivinen myynti, verkostoituminen ja asiakkuuksien rakentaminen. Hän on tiimipelaaja ja esimerkillä johtava tyyppi. “Rollockin henkilöstöstä välittyy dynaamius ja välittömyys. Mahtava hypätä mukaan tähän porukkaan ja päästä markkinoimaan tätä kotimaista huipputuotetta. Minulla on suuret odotukset tulevaisuudesta, koska tuotteissamme on erittäin paljon potentiaalia”, Perttu sanoo.

Haluamme toivottaa Pertun lämpimästi tervetulleeksi Rollockille!

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä