Rollock on avannut uuden toimipisteen Espooseen

 Rollock on avannut uuden showroomin ja myyntikonttorin Espoon Leppävaaraan, Stella Business Parkiin (osoitteessa Lars Sonckin kaari 14). Showroomissa on esillä Rollock älylukitusjärjestelmän tuotteita. Tiloissa pääset näkemään ja kokeilemaan avaimettoman älylukituksen toiminnallisuuksia käytännössä. Tuotteiden lisäksi showroomissa voi tutustua muihin älykkääseen lukitukseen liitettäviin palveluihin, kuten tilavarausjärjestelmiin.Pääset parhaiten tutustumaan tuotteisiimme kokeilemalla ja käyttämällä niitä itse. Olet tervetullut käymään. Tulethan kuitenkin ainoastaan täysin terveenä. Käytämme maskia ja huolehdimme hygieniasta asianmukaisesti. Ota yhteyttä myyntiin sopiaksesi tapaamisen tiloihin. Tavoitat meidät sähköpostitse myynti@rollock.fi tai puhelimitse numerosta 010 206 32 00.  Uuden showroomin avajaistapahtumaa vietetään kun tilanne sen paremmin mahdollistaa. 

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä