Rollock on mukana Lohjan Asuntomessuilla 2021

Yhä useammassa uudiskohteessa on tänä päivänä älykkäitä, arkea helpottavia ratkaisuja. Kodin pitää pystyä vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen asumisen tarpeisiin. Asuntomessut on tunnetusti paikka, missä esitellään näitä ajankohtaisia rakentamisen ratkaisuja ja trendejä, minkä vuoksi useisiin messukohteisiinkin on valikoitunut myös älykäs lukitusjärjestelmä.

Näin saavut Lohjan Asuntomessuille

Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021. Asuntomessualue on kaunista Hiidensalmen aluetta Lohjanjärven rannalla. Se sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Löydät tarkemmat tulo-ohjeet eri kulkuvälineillä Asuntomessujen verkkosivuilta. Lohjan Asuntomessujen kävijämäärä on rajoitettu turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi, joten liput tulee ostaa ja ajankohta varata etukäteen Asuntomessujen verkkokaupassa. Kannattaa siis varata hyvissä ajoin haluamasi vierailuajankohta, jotta varmistat pääsysi messuille!

Löydä älykkäät messukodit

Rollock älylukitusjärjestelmä löytyy tänä vuonna yhteensä kolmesta asuntomessukohteesta. Niissä on haluttu panostaa helppoon, avaimettomaan liikkumiseen, jotta koti palvelee mahdollisimman hyvin aktiivisten asukkaiden arkea. Avaimettomat älylukot helpottavat jokapäiväistä liikkumista ja asumista.  Kohteen Rollock älylukon avaaminen tapahtuu kulkulätkällä eli tagilla tai Rollock Mobile Access -mobiilisovelluksella. Avaaminen tapahtuu helposti yhdellä klikkauksella mobiilisovelluksesta. Rollock mahdollistaa myös etäavauksen, eli oven voi avata etänä mobiilisovelluksella vaikka maailman toiselta puolen. Tämän vuoden asuntomessualueelle on rakentunut ainutlaatuinen kohde: asunto-osuuskunta. Tämän kohteen lisäksi Rollock älylukot löytyvät Jukkatalon pientalokohteesta. Lue alta tarkemmin älylukituksella varustetuista messukohteista: Asunto-osuuskunta Hiidenkoti, kohteet 11 ja 12 Asunto-osuuskunta Hiidenkoti koostuu yhteensä kolmesta paritalosta. Paritalot sijoittuvat upealle paikalle aivan Kaarnapuiston ja Lohjanjärven tuntumaan. Asuntojen lisäksi tontilta löytyy autokatos, pyörävarasto sekä asuntokohtaiset varastot. Kaikkien näiden ovien lukituksesta ja kulunhallinnasta vastaa Rollockin älykäs lukitusjärjestelmä.  Jukkatalo Jalava, kohde 13 Jukkatalon Jalava on valoisa ja viihtyisä lapsiperheen koti, jonka oleskelutiloissa mahtuu mukavasti viettämään tärkeitä, yhteisiä hetkiä, mutta jossa jokaiselle perheenjäsenelle on myös omaa tilaa. Koko perheen liikkuminen on tehty helpoksi Rollock älylukitusjärjestelmän avulla. Kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, minkä vuoksi se on helppokäyttöinen myös perheen pienimmille. Lisäksi avaaminen on helppoa tagilla tai mobiilisovelluksella, eli raskasta vääntöliikettä ei tarvita. Kohteeseen voi tutustua lisää Jukkatalon blogissa.  

Nähdään Lohjan Asuntomessuilla 2021!

 

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä