HAEMME MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Markkinointitiimimme hakee vahvistusta, joten oletko sinä hakemamme

MARKKINOINTIASSISTENTTI 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten markkinoinnin tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen sisällöntuottaminen yrityksen sisäisiin ja ulkoisiin kanaviin, kuten sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille, uutiskirjeisiin ja myyntimateriaaleihin. Eduksesi katsotaan kuvankäsittelyn perusteiden hallinta. Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sekä verkossa että paikan päällä järjestettäviä tapahtumia. Tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta monipuolisesta sisällöntuottamisesta opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta. Opinnoista ja/tai töistä hankitun osaamisen puolesta kykenet tuottamaan laadukasta sisältöä ja haluat myös kehittää yrityksen markkinointia. Kaikesta sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta, sillä aktiivisella ja rohkealla asenteella sekä kehittymishalulla pääset pitkälle!  

Etsimällämme henkilöllä on  

-Aiempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä ja/tai sisällöntuottamisesta

-Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

-Oma-aloitteinen, itsenäinen, kehittymishaluinen ja rohkea työskentelyote 

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen maaria.riekki@rollock.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! 

 

Aloitus:  Sopimuksen mukaan 
Työmäärä:  Kokoaikainen
Kesto:    Vakituinen 
Paikka:  Vihikari 10, Kempele (osittainen etätyömahdollisuus)
Palkka: Sopimuksen mukaan
Tiedustelut: Markkinointipäällikkö Maaria Riekki, maaria.riekki@rollock.fi, puh. 0451401665 (ark. klo 14-16)

Haluaisitko saada lisätietoja ratkaisuistamme?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä