Uuden sukupolven älylukko

Rollock älylukko on uuden sukupolven avaimeton älylukko sisä- ja ulko-oviin sekä kerrostaso-oviin. Rollock älylukko mahdollistaa avaimettoman liikkumisen, sillä lukon avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Lisäksi Rollock lukko on etäavattavissa mobiilisovelluksella. Rollock älylukon ja sen kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu pilvipalvelussa, joten älylukitusjärjestelmän kulunhallinta on tehty helpoksi ja mutkattomaksi.

Kaunis, yksinkertainen design

Rollock älyluko kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, hiljaisen ja tiiviin.

Älyvastarautaan on integroitu NFC- ja Bluetooth-lukijat sekä WLAN-antenni.

Langaton sähkön- ja tiedonsiirto. Heikkovirta siirtyy induktiolla lukkorunkoon.

Valohela valaisee painikkeen ja opastaa käyttäjää.

Ainutlaatuinen kääntyvä telki

Rollock älylukon kääntyvä telki tekee ovesta tiiviin, hiljaisen ja kevyen. Älylukon kääntyvä telki vetäytyy lukkorungon sisään oven ollessa auki, joten ovi sulkeutuu rauhallisesti ja vaivattomasti. Kun ovi suljetaan, kääntyvä telki tiivistää ovea.

Pyydä tarjous

Ainutlaatuinen kääntyvä telki

Kääntyvä telki tekee ovesta tiiviin, hiljaisen ja kevyen. Rollockin kääntyvä telki vetäytyy lukkorungon sisään oven ollessa auki, joten ovi sulkeutuu rauhallisesti ja vaivattomasti. Kun ovi suljetaan, kääntyvä telki tiivistää ovea.

Pyydä tarjous

Ainutlaatuinen kääntyvä telki

Kääntyvä telki tekee ovesta tiiviin, hiljaisen ja kevyen. Rollockin kääntyvä telki vetäytyy lukkorungon sisään oven ollessa auki, joten ovi sulkeutuu rauhallisesti ja vaivattomasti. Kun ovi suljetaan, kääntyvä telki tiivistää ovea.

Pyydä tarjous

Rollock älylukon tekniset vaatimukset

Rollock älylukko tarvitsee toimiakseen 24 V heikkovirran. Älylukko yhdistyy pilvipalveluun WLAN-verkon kautta, mutta lukon käyttö ei edellytä jatkuvaa verkkoyhteyttä. Etäavaaminen mobiilisovelluksella onnistuu kuitenkin ainoastaan WLAN-yhteyttä hyödyntäen. Mahdollisia sähkökatkoja ajatellen, lukkoon suositellaan liitettävän joko UPS-akkutuenta tai mekaaninen avainpesä. Rollock älylukko sisältää valohelat ja vääntönupin asennusosineen.

Rollock älylukkoa varten tarvitaan omat poraukset. Rollock älylukko on mahdollista jälkiasentaa aiemman lukituksen tilalle, mutta Rollock vaatii erilaiset upotukset. Porausohjeet löydät Ohjeet -osiosta. Olethan yhteydessä jälleenmyyjiimme tai asiakaspalveluumme, jos haluat tiedustella jälkiasennuksen mahdollisuutta sinun kohteeseesi. Jos olet rakentamassa uudiskohdetta tai uudistamassa kohteesi oviympäristöä, kannattaa viestiä ovitoimittajalle hyvissä ajoin lukitusratkaisustasi, jotta saat uuden ovesi suoraan oikeanlaisilla porauksilla.

Älylukon tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kääntyvä telki
  • NFC, Bluetooth, WLAN
  • Rollock Access
  • Rest API

Rollock järjestelmä pohjautuu pilvipalvelun, mobiiliapplikaatioiden ja sähköisen lukitusjärjestelmän ohjelmistojen yhteensopivuuteen. Pidätämme oikeuden vaikuttaa toiminnallisiin ominaisuuksiin eri laitteiden päivitysversioissa. Rollock järjestelmä on suunniteltu toimimaan tietyissä Android- ja iOS-käyttöjärjestelmän versioissa. Emme takaa kaikkien ominaisuuksien toimintaa kaikilla käyttöjärjestelmien ohjelmistoversioilla.

Katso älylukon tuotekortti

Kiinnostuitko Rollock W111/W112 -älylukosta?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä