Rollock älyohjain WR101

Rollock älyohjaimella voidaan ohjata sähköisiä lukkoja sekä muita releohjattuja laitteita. Yhdessä sähkölukon kanssa voidaan toteuttaa erilaisten profiiliovien lukitus. Rollock älyohjaimen avulla saat käyttöösi kaikki älylukon ominaisuudet. Lukon avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Myös etäavaaminen onnistuu mobiilisovelluksen avulla. Kaikki hallinta tapahtuu selainpohjaisessa pilvipalvelussa, joka tekee kulkuoikeuksien hallinnasta helppoa ja mutkatonta.

Ratkaisu älykkääseen kulunhallintaan

Rollock älyohjaimella saat kiinteistöön tämän päivän modernia kulunhallintaa. Älyohjain esittelee uuden helpomman tavan hallita tiloja ja rakennuksia. Etähallittava Rollock älyohjain mahdollistaa aivan uudenlaiset tilojen varausjärjestelmät, joissa avainten luovutuksesta ei enää tarvitse huolehtia. Ohjainlaitteella koko järjestelmää ei tarvitse uusia, vaan helppo kulku voidaan tarjota niihin tiloihin, joissa siitä on eniten hyötyä.

Älylukitus mahdollistaa esimerkiksi siivous-, kotiinkuljetus-, turva- ja yhteiskäyttöpalveluiden yleistymisen. Älyohjain tarjoaa myös helpon tavan toteuttaa kevyen ja edullisen ovipuhelinjärjestelmän kiinteistöön.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • NFC, Bluetooth, WLAN
  • Rollock Access
  • Rest API

Rollock järjestelmä pohjautuu pilvipalvelun, mobiiliapplikaatioiden ja sähköisen lukitusjärjestelmän ohjelmistojen yhteensopivuuteen. Pidätämme oikeuden vaikuttaa toiminnallisiin ominaisuuksiin eri laitteiden päivitysversioissa. Rollock järjestelmä on suunniteltu toimimaan tietyissä Android- ja iOS-käyttöjärjestelmän versioissa. Emme takaa kaikkien ominaisuuksien toimintaa kaikilla käyttöjärjestelmien ohjelmistoversioilla.

Katso älyohjaimen tuotekortti

Kiinnostuitko Rollock WR101 -älyohjaimesta?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä