Rollock älyohjain WR101

Rollock älyohjaimella voidaan ohjata sähköisiä lukkoja sekä muita releohjattuja laitteita. Esimerkiksi yhdessä Rollock moottorilukon kanssa voidaan toteuttaa erilaisten profiiliovien lukitus. Rollock älyohjaimen avulla saat käyttöösi kaikki älylukon ominaisuudet. Lukon avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Myös etäavaaminen onnistuu mobiilisovelluksen avulla. Kaikki hallinta tapahtuu selainpohjaisessa pilvipalvelussa, joka tekee kulkuoikeuksien hallinnasta helppoa ja mutkatonta.

Ratkaisu älykaupunkiin

Rollock älyohjain on seuraavan sukupolven älykaupunkiratkaisujen edelläkävijä. Älyohjain esittelee uuden helpomman tavan hallita tiloja ja rakennuksia. Etähallittava Rollock älyohjain mahdollistaa aivan uudenlaiset tilojen varausjärjestelmät, joissa avainten luovutuksesta ei enää tarvitse huolehtia. Ohjainlaitteella koko järjestelmää ei tarvitse uusia, vaan helppo kulku voidaan tarjota niihin tiloihin, joissa siitä on eniten hyötyä.

Älylukitus voi mahdollistaa esimerkiksi siivous-, kotiinkuljetus-, turva- ja yhteiskäyttöpalveluiden yleistymisen. Älyohjain myös tarjoaa helpon tavan toteuttaa kevyen ja edullisen ovipuhelinjärjestelmän kiinteistöön.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • NFC, Bluetooth, WLAN
  • Rollock Access
  • Rest API

Rollock järjestelmä pohjautuu pilvipalvelun, mobiiliapplikaatioiden ja sähköisen lukitusjärjestelmän ohjelmistojen yhteensopivuuteen. Pidätämme oikeuden vaikuttaa toiminnallisiin ominaisuuksiin eri laitteiden päivitysversioissa. Rollock järjestelmä on suunniteltu toimimaan tietyissä Android- ja iOS-käyttöjärjestelmän versioissa. Emme takaa kaikkien ominaisuuksien toimintaa kaikilla käyttöjärjestelmien ohjelmistoversioilla.

Katso älyohjaimen tuotekortti

Rollock älyohjaimen tuotetietokortin löydät Ohjeet ja oppaat -sivulta.

Kiinnostuitko Rollock WR101 -älyohjaimesta?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä