Älykkäämpi kaupunki

Rollockin filosofiaan kuuluu vahvasti kulkemisen helppous. Me haluamme olla mukana kehittämässä tulevaisuuden älykkäiden kaupunkien standardeja, ja olennainen osa sitä on tilojen käyttöasteen nostaminen tekemällä tilavarauksista ja kulkuoikeuksien hallinnasta helpompaa. Kun iltaisin ja viikonloppuisin tyhjillään seisovat koulut, taloyhtiöiden harvakseltaan käytetyt kerhohuoneet, sekä tyhjät liikehuoneistot saadaan tehokkaaseen käyttöön, tulee kaupungin elämästä sujuvampaa ja ekologisempaa. Tätä tavoitellessamme yhdistämme voimamme suomalaisen Kliffa Innovations -startupin kanssa. Kliffa on nerokas ja moneen taipuva sähköinen tilavarausjärjestelmä. Yhdessä Rollock ja Kliffa mahdollistavat taloyhtiöissä helpon ja vaivattoman tavan varata pyykkitupa, kerhohuone, tai vaikkapa vapaa saunavuoro. Asukas saa napin painalluksella ajastetun kulkuoikeuden kännykkäänsä ilman, että kenenkään tarvitsee viedä tai hakea avaimia mistään. Helpoksi tulee myös työskentely- ja kokoustilojen, sekä liikehuoneistojen lyhytaikaiset vuokraukset, mikä mahdollistaa kaupunkilaisille spontaanimman tavan työskennellä, yrittää ja harrastaa. Kliffa edustaa uudenlaista vapaampaa tapaa elää kapungissa, ja se sopii erittäin hyvin yhteen meidän filosofiamme kanssa. Yhdessä viemme kaupunkeja kohti joustavampaa ja yhteisöllisempää tulevaisuutta.

Leave a Reply