Rollock keräsi neljä miljoonaa euroa kasvurahoitusta

Rollock Oy keräsi 4 miljoonaa euroa kasvun rahoittamiseksi. Rahoitus saatiin kotimaisilta pääomasijoittajilta ja OP Yrityspankilta. ​ Ankkurisijoittajana toimi Lehto Invest Oy. “Minua kiinnosti erityisesti Rollockin digitaalinen lukitusratkaisu, joka mahdollistaa älykkäiden palvelujen tuomisen rakennuksiin. Lisäkiinnostusta herätti myös täysin uusi toimintatapa, älylukkojen esiasentaminen ovitehtailla, joka tehostaa rakentamisen prosesseja.” Hannu Lehto sanoo. Pääomasijoittajilta saadun oman pääoman ehtoisen rahoituksen jatkoksi OP tarjosi Rollockille rahoituspaketin, jossa yhdistyy pankkirahoitus ja juniorlaina. Pankkirahoituksessa hyödynnettiin OPn välittämää ESIR-rahoitusta. ”OP haluaa olla mukana tukemassa rakentamisen ja asumisen digitalisaatiokehitystä, jossa Rollock toimii edelläkävijänä. Euroopan Investointipankin kanssa toteutettu ESIR-rahoitus sopii hyvin innovatiivisille kasvuyrityksille”, kertoo OPn yritysrahoituksesta vastaava johtaja Päivi Jääskeläinen. Lue tästä koko lehdistötiedote

Leave a Reply