Haemme kahta uutta myyntipäällikköä!

Haemme nyt kahta ratkaisumyyntihenkistä myyntipäällikköä vakituiseen tehtävään osaksi huipputiimiämme. Kokemus turvallisuusalan myyntitehtävistä ja/tai vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksesi. Meille on tärkeää, että osaat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Tehtäviisi kuuluu yrityksemme lukitusratkaisujen myynti enimmmäkseen uusille potentiaalisille asiakkaille, joita ovat mm. ovivalmistajat, kunnat & kaupungit sekä rakennuttajat. Tehtävässä menestyt, mikäli olet myyntihenkinen, aktiivinen, itseohjautuva ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Olet mielellään toiminut jo pari vuotta b2b-myynnissä, mahdollisesti jopa myynyt ratkaisuja vastaavalla toimialalla. Sinulla on myös hyvää markkinointiosaamista sekä esiintymistaitoa. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti suomen kielen lisäksi englanniksi. Sinulla on valmius matkustaa jonkin verran kotimaassa asiakkaitamme tapaamassa. Me Rollockilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset osaksi innostunutta ja huumorintajuista tiimiämme, sekä mahdollisuuden edetä urallasi yrityksen kasvaessa. Keskeisimmät työtehtäväsi ovat: – Vastata omien asiakkaiden myyntitavoitteiden saavuttamista – Asiakastyytyväisyyttä edistävä kommunikointi – Asiakastapaamiset kaikkialla Suomessa – Toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti asiakaskunnassamme – Kehität nykyisiä ja luot uusia asiakassuhteita Toimistomme ja tuleva tukikohtasi sijaitsee Espoon Otaniemessä Innopoli 1:ssä, osoitteessa Tekniikantie 12, 02150 Espoo Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen markku.d.jarvinen@rollock.fi ja laita otsikoksi Työhakemus myyntipäälliköksi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Hakuaikaa on 31.12.2017 asti, mutta aloitamme haastattelut jo aiemmin ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Paikka on avoinna myös Monsterissa.

Leave a Reply