Rollock tuo helpotusta lukituksen haasteisiin

Talouselämän välissä ilmestyi 2.2. Rakentaminen ja infrastruktuuri liite, jossa Rollock Oy:n toimitusjohtaja Markku Järvinen kertoo kuinka Rollock ratkaisee taloyhtiöiden lukituksen haasteita. Jutussa kerrotaan kuinka uuden sukupolven älylukot tuovat säästöjä ja helppoutta avainlogistiikkaan. Esimerkiksi yleisavaimen katoaminen aiheuttaa aina suuren laskun, mutta tulevaisuuden taloyhtiössä ei kuitenkaan tarvitse murehtia kadonneista avaimista, eivätkä pin-kooditkaan ole enää koko naapuruston tiedossa. Helppo avainhallinta mahdollistaa myös sen, että postipaketit voidaan kuljettaa vaivattomasti asuntoon asti ja asukkaat voivat päästää vieraat sisään mistä tahansa omalla älypuhelimellaan. Kaikki tämä on mahdollista Rollockilla! Lue koko juttu Rakentaminen ja infrastruktuuri digilehdestä alla olevasta linkistä ja tutustu muihinkin mielenkiintoisiin artikkeleihin rakentamisen uusista tuulista! https://rakentaminenjainfrastruktuuri.calcus.tech/rollock 

Leave a Reply