Rollock ei luota pelkästään wifi-yhteyden WPA2-salaukseen

Viime viikkoina on uutisoitu laajasta wifi-verkoista löytyneestä haavoittuvuudesta, joka mahdollistaa hakkereille pääsyn käsiksi verkossa liikkuvaan tietoon. Rollock-lukko käyttää pilven kanssa kommunikointiin asiakkaan omaa wifi-verkkoa. Emme kuitenkaan luota turvallisuudessa pelkästään wifi-yhteyden WPA2-salaukseen, josta uutisoitu haavoittuvuus on löydetty, vaan tämän lisäksi lukkomme käyttää pilvikommunikaatiossa samaa TLS 1.2 yhteyden salausta, kuin verkkopankkiyhteytesi. Lukko ja pilvipalvelu salaavat myös kaikki yhteyden yli kulkevat viestit vielä AES-salausprotokollaa käyttäen. Joten Rollock lukon käyttäminen on jatkossakin täysin turvallista! Lisätietoja siitä miten Rollock-lukon tietoturva on toteutettu saat näiltä sivuilta osiosta tietoturva! Jos haluat lukea lisää wifi-yhteydestä löytyneestä haavoittuvuudesta, voit tutustua aiheeseen Viestintäviraston sivuilla.

Leave a Reply