Tutustu Rollock -älylukitukseen FinnSec messuilla!

Rollock osallistuu myös tänä vuonna FinnSec 2017 messuille. Kaksipäiväinen turvallisuus- ja kiinteistöalan tapahtuma kokoaa Messukeskukseen alan ammattilaiset 26.-27.9.2017. Tule mukaan tutustumaan kiinteistö- ja turvallisuusalan uusimpiin tuuliin. Messuosallistuminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen, jonka pääset tekemään tapahtuman omilla sivuilla! Samalla rekisteröitymisellä pääset osallistumaan myös muihin samaan aikaan pidettäviin mielenkiintoisiin messukokonaisuuksiin, joihin kuuluvat Kiinteistö, Ahlsell expo, Cyber Security sekä AudioVisual expo. Rollockin löydät osastopaikalta 6F19 hallista 6. Osastomme sijaitsee erinomaisella paikalla FinnSec ja Kiinteistö -messujen välisellä käytävällä. Osastollamme pääset tutustumaan entistäkin älykkäämpään Rollock älylukkoon, jota on nyt saatavilla FinnSec messuista alkaen. Tyylikäs ja yksinkertainen design, kääntyvä telki sekä älyvastarautaan integroitu lukijalaite tekevät Rollock älylukosta ensimmäisen aidon IoT-lukon. Esittelemme myös Rollock -älylukijan, jonka avulla saat kaikki älylukon hallintaominaisuudet liitettyä kohteessa jo olevaan sähköiseen lukitusjärjestelmään. Lukijalaitteella voit myös etähallita esimerkiksi kerrostalon etuovea, joka tekee kulkemisesta entistäkin sujuvampaa. Tule käymään osastollamme ja testaa itse miten helppo ja mukava Rollockia on käyttää. Osastollamme näet Rollock -älylukot asennettuina Piklaksen suomalaisiin ulko-oviin. Ovimalleista esittelyssä Piklaksen Retro -malliston Etuovi 1 ja Umpiovi. Muihin Piklaksen ovimalleihin pääset tutustumaan täältä! Tervetuloa mukaan messuille! Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin kuulet ensimmäisenä uusista ominaisuuksistamme!

Leave a Reply