Älykäs Rollock kerrostalojärjestelmä

Rollock ei ole pelkkä älylukko, vaan kokonaisvaltainen järjestelmä, jolla voidaan kattaa kokonaisen kerrostalokiinteistön lukitus ja kulunhallinta. Rollock kerrostalojärjestelmä mahdollistaa myös muita kerrostalon älykkäitä palveluita, kuten kulunhallintaan liitetyt digitaaliset infonäytöt ja varauskalenterit sekä älykkään hissiohjauksen.

Rollock kerrostalojärjestelmä on ratkaisu kerrostalon lukitukseen ja kulunhallintaan

Rollock kerrostalojärjestelmällä voidaan kattaa alaovien, huoneistojen kerrostaso-ovien sekä yhteiskäyttötilojen lukitus ja kulunhallinta. Kerrostalon alaovi on tyypillisesti profiiliovi, johon soveltuu Rollock moottorilukko. Moottorilukkoa ohjataan Rollock älyohjaimen avulla. Lisäksi älyohjaimella on mahdollista ohjata muita releohjattuja laitteita, kuten kiinteistön portteja tai puomeja. Tällä tavoin kaikki kerrostalon kulunhallinta saadaan liitettyä osaksi yhtä ja samaa älykästä järjestelmää, jonka kulkuoikeudet on hallinnoitavissa selainpohjaisessa pilvipalvelussa.

Rollock kerrostalojärjestelmässä huoneisto-ovien lukituksesta vastaa Rollock älylukko. Myös kerrostalon yhteiskäyttötilat, kuten sauna- tai kerhotilat ja pesutupa voidaan liittää Rollockin älykkääseen kerrostalojärjestelmään. Näin ollen sillä on mahdollista kattaa koko kiinteistön lukitus ja kulunhallinta.

Alusta kerrostalon älykkäisiin palveluihin

Avoimen rajapinnan ansiosta Rollock kerrostalojärjestelmään voidaan integroida kolmansien osapuolien palveluita, kuten esimerkiksi yhteiskäyttötilojen varauspalvelut. Samalla kun järjestelmässä tehdään varaus tiettyyn tilaan, saadaan muodostettua kulkuoikeus varatulle ajankohdalle. Esimerkiksi saunatilan kulkuoikeudet on voimassa varattuna ajankohtana, kuten vaikka lauantaina kello 19-20. 

Varauspalveluita helpottamassa on älykkäät infotaulut, jotka on mahdollista liittää osaksi Rollock kerrostalojärjestelmää. Infotauluihin voi sisällyttää niin kiinteistöopasteet kuin varauskalenteritkin. Rollock kerrostalojärjestelmässä on mukana myös älykäs hissiohjaus. Alaovi tunnistaa käyttäjänsä ja näin ollen hissi tilautuu noutamaan liikkujan. Rollock kerrostalojärjestelmä poistaa ovipuhelimien tarpeen, sillä alaoven voi avata etänä mobiilisovelluksen avulla.

Rollock älylukitusjärjestelmän hyödyt kerrostalon asukkaalle

Rollock kerrostalojärjestelmä tekee kiinteistön alueella liikkumisesta helppoa ja turvallista. Kerrostalon asukas voi käyttää lukkojen avaamiseen joko mobiilisovellusta tai tagia, joka on koodattu toimimaan valituissa älylukoissa ja -ohjaimissa. Näin ollen Rollock älylukitusjärjestelmä poistaa mekaanisten avainten tarpeen. Etäavaaminen onnistuu tarvittaessa vaikka kotisohvalta käsin. Lisäksi muut liikkumiseen ja tilavaraukseen liittyvät palvelut on helposti käytettävissä ja saavutettavissa.

Rollock lisää oleellisesti kerrostalokohteen asuinmukavuutta ja arjen helppoutta. Sen avulla on helppo tuoda kerrostaloasumiseen uudenlaisia palveluita niin siivouksen, ruokalähetysten kuin vaikka kotisairaanhoidonkin muodossa. Rollock kerrostaloratkaisu tekee taloyhtiöstä lisäksi entistä houkuttelevamman ja haluttavamman, ja nykyaikaiset ratkaisut edistävät huoneistojen arvon säilymistä.