Uuden sukupolven älylukko

Rollockin uudenlainen älylukko soveltuu kaikkiin sisä- ja ulko-oviin sekä kerrostaso-oviin. Rollock älylukitusjärjestelmä soveltuu niin kerrostaloihin, pientaloihin kuin toimitilaratkaisuihinkin. Rollock on aidosti avaimeton älylukko, jonka avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Lukon etäavaaminen onnistuu Rollock Mobile Access -sovelluksella ajasta ja paikasta riippumatta, joten se tekee liikkumisestasi entistä vapaampaa. Rollock älylukon ja sen kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu Rollock Access -pilvipalvelussa, joten kulunhallinta on tehty helpoksi, mutkattomaksi ja kustannustehokkaaksi.

Älylukitusjärjestelmän tekniset ominaisuudet

Rollock älylukko W211/W212 tarvitsee toimiakseen joko 12/24 V heikkovirran tai vaihtoehtoisesti se voidaan sähköistää PoE-kaapelilla (power over ethernet). Lukko yhdistyy pilvipalveluun WLAN-verkon kautta tai ethernetin/PoE:n avulla, mutta lukon käyttö ei edellytä jatkuvaa verkkoyhteyttä. Lukkoon suositellaan liitettävän joko UPS-akkutuenta tai mekaaninen avainpesä mahdollisia sähkökatkoja ajatellen. Rollock älylukko sisältää valohelat ja vääntönupin asennusosineen.

Rollock älylukkoa varten tarvitaan omat poraukset

Rollock älylukko on mahdollista jälkiasentaa aiemman lukituksen tilalle, mutta Rollock vaatii erilaiset upotukset. Porausohjeet löydät Ohjeet -osiosta. Olethan yhteydessä jälleenmyyjiimme tai asiakaspalveluumme, jos haluat tiedustella jälkiasennuksen mahdollisuutta sinun kohteeseesi. Jos olet rakentamassa uudiskohdetta tai uudistamassa kohteesi oviympäristöä, kannattaa viestiä ovitoimittajalle hyvissä ajoin lukitusratkaisustasi, jotta saat uuden ovesi suoraan oikeanlaisilla porauksilla.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kääntyvä telki
  • NFC, Bluetooth, WLAN, PoE, Ethernet
  • Rollock Access
  • Rest API

Rollock järjestelmä pohjautuu pilvipalvelun, mobiiliapplikaatioiden ja sähköisen lukitusjärjestelmän ohjelmistojen yhteensopivuuteen. Pidätämme oikeuden vaikuttaa toiminnallisiin ominaisuuksiin eri laitteiden päivitysversioissa. Rollock järjestelmä on suunniteltu toimimaan tietyissä Android- ja iOS-käyttöjärjestelmän versioissa. Emme takaa kaikkien ominaisuuksien toimintaa kaikilla käyttöjärjestelmien ohjelmistoversioilla.

Katso älylukon tuotekortti

Rollock älylukon tuotetietokortin löydät Ohjeet ja oppaat -sivulta.

Kiinnostuitko Rollock W211/W212 -älylukosta?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä