Kestävän elämäntavan Liiteri-palvelut Lumo-kotien asukkaiden käytössä tämän kevään

Rollock on mukana mahdollistamassa aivan uudenlaista yhteisöpalvelua Liiteriä. Liiteri.net tarjoaa kodintarvikkeet ja kestävän elämäntavan palveluna ympäri vuorokauden. Liiteri-palvelu on kodintarvikkeiden jakamistalous- ja yhteiskäyttöpalvelu, joka tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle ja tekee kestävästä elämäntavasta helppoa. Liiteri-palvelusta voit kuukausimaksulla lainata käyttöösi kodin kunnostus- ja siivousvälineitä kuten sähkötyövälineitä ja pesureita tai esimerkiksi polkupyörän tai tavarakärryn. Rollock Oy:n uuden sukupolven älylukot mahdollistavat Liiteri palveluiden käytön, sillä Liiteri-kontin voit avata helposti omalla älypuhelimellasi. Rollock-lukko on mahdollista avata myös kokonaan etänä pilvipalvelun kautta. Kojamo testaa kestävän elämäntavan Liiteri-palvelun tarjoamista Lumo-kotien asukkaille Helsingin Kalasataman, Sörnäisten ja Hermannin alueella tänä keväänä. Helsingin teurastamolla sijaitsevan Kiertotalous-Liiterin läheisyydessä asuvat Lumo-kotien asukkaat voivat käyttää palvelua veloituksetta 13.2. – 15.5.2018. Liiteri auttaa myös uusien Lumo-asukkaiden kotiutumisessa uusiin asuntoihinsa, koska Liiteristä saa monia muuttoon liittyviä harvemmin tarvittavia laitteita helposti lainaan, eikä niitä tarvitse ostaa itselle varastoitaviksi. Lue koko tiedote täältä!

Leave a Reply