Osallistu Facebook-kilpailuun ja voita Honor 9 -älypuhelin

Uuden sukupolven Rollock-älylukko on vihdoin saatavilla ja sen kunniaksi arvomme Honor 9 -älypuhelimen, jota voit käyttää myös avaimena Rollock älylukossa. Voit voittaa puhelimen itselleni klikkaamalla itsesi tästä Rollockin Facebook-sivulle ja kommentoimalla kilpailupostaukseen millaisia ominaisuuksia sinä kaipaisit älylukolta. Arvomme puhelimen, kun Rollockin sivutykkäysten määrä ylittää 1500, eli käythän myös tykkäämässä sivustamme ja vinkkaat kaverillekin! ​Lukitus on parhaimmillaan silloin, kun sen käyttö on helppoa ja huomaamatonta. Oletko sinäkin törmännyt joskus yleisimpiin lukituksen haasteisiin? Kuten siihen, että lapsi soittaa hukanneensa avaimen kouluun? Tai oletko joskus etsinyt kissojen ja koirien kanssa vierasavainta naapurille lainattavaksi lomamatkan ajaksi? Tai miettinyt autossa jäiköhän ovi sittenkin kiireessä auki? Oletko joskus joutunut jäämään pois töistä odotellessasi putkimiestä tai toivonut, että paketit tuotaisiin suoraan sisälle asti sen sijaan että niitä tarvitsisi lähteä erikseen hakemaan postilta? Täytyykö sinunkin laskea kassit käsistäsi, jotta voit työntää tai vetää ovea saadaksesi sen avautumaan? Entä oletko ajatellut, että voisit hyvin vuokrata asuntoasi vaikka Air BnB käyttöön jollei avainhallinta olisi niin hankalaa? Seuraa Facebook sivuamme ja pääset lukemaan kuinka Rollock poistaa kaikki nämä lukituksen haasteet!

​Älypuhelin arvonnan säännöt 1. Kilpailun järjestäjä Rollock Oy (myöhemmin: Järjestäjä) Tekniikantie 12, 02150 Espoo Y-tunnus: 1451404-52. Osallistumisoikeus Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoon ja sen käyttöön. Järjestäjällä on oikeus mitätöidä ja ilman eri ilmoitusta poistaa kaikki osallistumiset, jotka rikkovat kilpailun sääntöjä sekä henkilöt, joiden epäillään käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. 3. Osallistuminen Osallistumisaika alkaa 16.2.2018 ja päättyy kun arvonnassa esitetty ehto Rollock Oy:n Facebook sivun 1500 tykkääjästä ylittyy, kuitenkin aikaisintaan 15.4.2018 ja viimeistään 30.6.2018, jos kilpailussa esitetty ehto ei täyty palkintoa ei jaeta. Arvontaan osallistutaan Facebookissa kommentoimalla kilpailupostausta kilpailussa pyydetyllä tavalla (vastaamalla kysymykseen millaisia ominaisuuksia sinä kaipaisit älylukolta), vastaukseksi ei hyväksytä kommenttia, jossa ei vastata esitettyyn kysymykseen. 4. Palkinnot ja niiden lunastaminen Kilpailun palkintona arvotaan yksi kappale Honor 9 -älypuhelimia (palkinnon arvo 369,90€). Palkinto arvotaan viikon kuluessa ehtona olleen tykkäysmäärän täytyttyä, kuitenkin aikaisintaan 15.4.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook viestillä ja voittajan nimi julkistetaan Rollock Oy:n Facebook postauksessa. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan (5 arkipäivää) kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Arvonnan tuloksesta ei voi valittaa. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja kilpailuosallistumisen ja käyttää niitä markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. 5. Arpajaisvero Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. 6. Rajoitteet ja voittajien vastuu Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, muuttaa tai luovuttaa toiselle henkilölle. 7. Järjestäjän vastuu Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä tai sen yhteistyökumppanit eivät vastaa Järjestäjästä riippumattomista palkinnon toimittamiseen liittyvistä esteistä. Mikäli kilpailuun liittyvistä materiaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä tai yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa siitä aiheutuvista seuraamuksista. Järjestäjä ei ole vastuussa vastoin ohjeita tai huolimattomasti tehdyistä kilpailuosallistumisista. Arvonnan tekninen toteutus: Rollock Oy

Leave a Reply