Loviisan Kaupunki mahdollistaa joustavan ratkaisun tehdä etätyötä

Yhteistyötilalla on uusi, CoWork -teippauksin varustettu sisäänkäynti. Sähköisen varauksen ja oven avauksen ohjeet on teipattu tilan ikkunaan.
Rollock Oy ja Flextila ovat yhdessä Loviisan Kaupungin kanssa toteuttaneet kaupunkilaisille CoWork Loviisa työtilavarausjärjestelmän. Ratkaisussa on hyödynnetty Rollock -älylukitusta ja Flextila -varausjärjestelmää. Käyttäjät kulkevat työtilaan joko käyttämällä Flextila -sovellusta tai kulkutunnistetta esim. matkakorttia. Kulkutunniste rekisteröidään Lovinfon toimipisteessä. CoWork Loviisan yhteistyötila on avattu toukokuussa Kuningattarenkadulle. Palvelu on saanut innostuneen vastaanoton ja sitä on kehitetty eteenpäin käyttäjäkokemusten ja saatujen palautteiden perusteella. CoWork Loviisa on tarkoitettu etätyötä tekeville sekä satunnaista työ- tai opiskelutilaa tarvitseville.  Työpisteen, ryhmätyötilan tai neuvotteluhuoneen voi varata sähköisesti Flextila.com -palvelusta.
Yhteistyötilalla on uusi, CoWork -teippauksin varustettu sisäänkäynti. Sähköisen varauksen ja oven avauksen ohjeet on teipattu tilan ikkunaan.
Yhteistyötilalla on uusi, CoWork -teippauksin varustettu sisäänkäynti. Sähköisen varauksen ja oven avauksen ohjeet on teipattu tilan ikkunaan.
Käyttäjä pystyy avaamaan varatun tilan omalla älypuhelimellaan Flextilan sivuilta, eikä avainta tarvitse erikseen noutaa mistään. ​ Tilavaraussivulle ilmestyy automaattisesti avauspainike hetkeä ennen varausajan alkua. Sopivan tilan voi varata tunniksi, päiväksi tai viikoksi, mutta jos haluaa varata työpisteen vaikka kuukaudeksi kerrallaan, tehdään se ottamalla yhteyttä kaupungin asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon. Tila on nyt käytettävissä päivittäin kello 6–24 ja varaaminen on toistaiseksi maksutonta 6.1.2019 asti. CoWork Loviisa sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Kuningattarenkatu 18, 07900 Loviisa. https://flextila.com/spaces/322?city=Loviisa Lisätietoja löydät palvelun omilta nettisivuilta: coworkloviisa.fi Rollock -älylukitukseen pääset tutustumaan Rollockin omilta nettisivuilta ja lisätietoja voit tiedustella myös Rollock -jälleenmyyjiltä. Flextila tilapalveluun liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Flextilan asiakaspalveluun.

Leave a Reply