Ratkaise kulunvalvonnan nykypäivän ja huomisen haasteet

Identiteettiohjattu kulunhallinta – onko se ratkaisu parempaan turvallisuuden hallintaan?  Käytössämme on lukuisia salasanoja, kulkuoikeuksia ja pääsyoikeuksia, joiden hallinta, muokkaaminen ja ylläpito on haastavaa. Perinteinen kulunvalvonta on jäykkää ja ylläpito kallista, ja kulunvalvontatietoja on tallennettu päällekkäisiin järjestelmiin. Ovien avaaminen entistä tehokkaammin mahdollistaa uusien palvelujen syntymisen ja nykyisten palveluiden tehostumisen. Uudenlainen identiteetinhallinta ja digitalisaatio muuttavat ja yhdistävät perinteisen kulunvalvonnan ja identiteetin hallinnan. Tervetuloa kuulemaan ratkaisustamme kulunvalvonnan haasteisiin!
Rollock ja Telia järjestävät yhdessä kaksi teema-aamupäivää, joissa pureudutaan tulevaisuuden kulunvalvontaan!

Identiteettiohjattu kaupunki

 Aamupäivä järjestetään torstaina 7.2.2019, Otaniemiessä, Innopoli 1:ssä (Tekniikantie 12). Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä viimeistään 28.1.2019!Ilmoittaudu mukaan!
OHJELMA 08.30 Aamiainen 09.00 Avaus   Mikko Horto, Telia Cygate Oy 09.10 Uuden sukupolven ratkaisu on jo valmis. Case: Kangas  Mika Kataikko, Jyväskylän kaupunki, Business Jyväskylä 10.00 Identiteettiohjattu ratkaisu, DEMO  Antti Backman, Telia Cygate Oy 10.30 Älylukko on palvelu- ja jakamistalouden huomaamaton mahdollistaja  Hannu Kankkunen, Rollock Oy 10.50 Miten palvelu omaan kaupunkiin? 11.00 Tilaisuus päättyy

Identiteettiohjattu työpaikka

 Aamupäivä järjestetään torstaina 14.2.2019, Otaniemiessä, Innopoli 1:ssä (Tekniikantie 12). Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä viimeistään 4.2.2019! Ilmoittaudu mukaan!
OHJELMA 08.30 Aamiainen 09.00 Avaus   Hannu Kankkunen, Rollock Oy 09.10 Kuinka hallita suuren konsernin luvittamista  Mikko Viitasaari, UPM-Kymmene Oyj 10.00 Identiteettiohjattu ratkaisu, DEMO  Antti Backman, Telia Cygate Oy 10.30 Älylukko on palvelu- ja jakamistalouden huomaamaton mahdollistaja  Hannu Kankkunen, Rollock Oy 11.00 Tilaisuus päättyy

Leave a Reply