Rollock älylukitusjärjestelmä Kalajoen Hiekkasärkkien upeassa Marinan Portin Majakassa

Kalajoen Hiekkasärkille on valmistumassa NSA Yhtiöiden  rakentama upea avaimeton uudiskohde, As Oy Marinan Portti. Kohde sijaitsee uudelle Marinan alueelle, Kalajoen matkailun kärkialueella. Kohde käsittää 46 upeaa loma-asuntoa ja sen rakennuttajana toimi NSA Yhtiöt Oy ja rakennusurakoitsijana Luja Talo Oy (NyCon Oy Ab), molemmat Kokkolalaisia yrityksiä. As Oy Marinan Portin Majakassa on viisi kerrosta. Lähes kaikista huoneistoista on näkymä merelle. Huoneistot valmistuvat toukokuun lopussa ja heti kesäkuussa ensimmäiset lomailijat pääsevät nauttimaan niiden tunnelmasta, jo tuleva Juhannus on hyvin varattu. Matkailijat pääsevät uusiin, avaimettomiin lomahuoneistoihin kätevästi ilman avaimien hakemisen ja luovuttamisen vaivaa. koteihinsa. Tutustu kohteeseen oheisella videolla!

 

Lomahuoneistoiden älylukitus on avaimeton

Tähän lomahuoneisto-kerrostalokiinteistöon on lukitusjärjestelmäksi valittu avaimeton Rollock. Kohteen umpiovissa on Rollock W211/W212 älylukot ja profiiliovista löytyy älyominaisuudet tarjoavat Rollock WR201 älyohjaimet. Kohteen alaovista, huoneisto-ovista ja yhteiskäyttötilojen ovista pääsee liikkumaan helposti joko PIN-koodilla, Rollock-tagilla tai Rollock Mobile Access -mobiilisovelluksen avulla. Liikkuminen on helppoa ja vaivatonta, kun kulkuoikeudet on PIN-koodilla joka on voimassa majoitus vuokrauksen ajan. Avain rumbaa ei ole eikä kadonneista avaimista tarvitse kantaa huolta. Avaimettomuudella tarkoitetaan siis tässäkin kiinteistössä sitä, että mekaanisia avaimia ei tarvitse yhteenkään kohteen ovista. Käytössä on myös Rollock Mobile Access -mobiilisovellus joka mahdollistaa etäavauksen, jolloin tietyn oven saa avattua verkon yli etänä. Rollock kerrostalojärjestelmä avaa uusia mahdollisuuksia lomahuoneistoiden vuokrauksessa, käytännössä huoneistoiden kulkuoikeuden voi saada etänä 24/7.

Nykyaikaiseen lomahuoneistoon maagisia ratkaisuja

Kotimainen Rollock älylukitusjärjestelmä helpottaa lomahuoneistoiden omistajien loman viettoa, sekä matkailijoiden majoittumista ja liikkumista. Rollock kerrostalojärjestelmä mahdollistaa etähallittavuuden ja Marinan Portin huoneistoja on laitettu kätevästi vuokra-välitykseen poolioperaattorin kautta. Huoneiston omistaja voit itse päättää, minkä verran käyttää huoneistoa omaan lomailuun. Lomahuoneiston vuokraus käy kätevästi Hiekka Bookingin kautta, verkkosivuilta löytyy varauskalenteri. Varauksen voi tehdä milloin tahansa ja  kulkuoikeuden saat kätevästi tekstiviestinä tai sähköpostitse. Rollock ja varausjärjestelmä keskustelevat keskenään ja muodostavat yhteisratkaisun, jonka ansiosta matkailija saa automaattisesti kulkuoikeudet varattuun huoneistoon, varatulle ajankohdalle. Marinan Portin viereen rakentuu myöhemmin ensi vuonna myös toinen NSA:n uudiskohde, Marinan Portin Kapteenin huoneistot jotka tulee ennakkomarkkinointiin kesän aikana.