Lukitus kerrostaloon

Rollock tarjoaa kokonaisvaltaisen lukitusratkaisun koko taloyhtiön tarpeisiin: alaoviin, julkisiin tiloihin ja asuntojen oviin. Kiinteistön kaikkien lukkojen avainhallinta on mahdollista hoitaa yhden järjestelmän, Rollock Access -pilvipalvelun kautta. Rollock poistaa mekaanisten avainten tarpeen, mikä helpottaa isännöitsijän ja huoltoyhtiön työtä. Ketterä kulkuoikeuksien hallinta on myös kustannustehokasta. Kaiken lisäksi Rollock tekee jokapäiväisestä liikkumisesta helppoa, esteetöntä ja turvallista koko taloyhtiön alueella.

Lue lisää rollock kerrostalojärjestelmästä

Rollock älylukitus kerrostalossa

Kevyt sekä ääni- ja energiatiivis

Rollockin patentoitu, kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, jolloin se soveltuu erityisen hyvin myös esimerkiksi lasten ja vanhusten käyttöön. Kääntyvän teljen ansiosta ovi sulkeutuu ja avautuu rauhallisesti ja hiljaisesti. Lisäksi telki tiivistää ovea, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Täysin avaimeton

Lukon avaamiseen ei tarvita enää erillisiä mekaanisia avaimia, vaan avaaminen tapahtuu älypuhelimen mobiilisovelluksella, erillisellä NFC-tunnisteella tai millä tahansa NFC-ominaisuuden omaavalla kortilla, kuten bussi- tai pankkikortilla, joka on koodattu avaimeksi.

Helpompi avaintenhallinta

Uusia avaimia sekä kulkuoikeuksia on mahdollista luoda ja poistaa kätevästi pilvipalvelussa, mikä vähentää avainten luovutuksesta tai lukon uudelleensarjoituksesta syntyvää vaivaa. Tämä helpottaa sekä vuokranantajan ja isännöitsijän työtä, että asukkaan arkea. Mobiilisovelluksen kautta on myös helppo tarkistaa jäikö ovi aamun kiireessä auki.

Kiinnostuitko Rollock älylukosta kerrostalokohteeseesi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Etäavaaminen poistaa ovipuhelimien tarpeen kerrostalossa

Etäavattava

Älylukon voi avata etänä mobiilisovelluksen tai pilvipalvelun avulla, vaikka olisit toisella puolen maapalloa. Avaaminen on helppoa: se tapahtuu mobiilisovelluksen nappia painamalla. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kertakäyttöisen kulkuoikeuden tekstiviestillä. Etäavaaminen poistaa siis ovipuhelimien tarpeen kerrostalossa.

Rollock tekee taloyhtiöstäsi turvallisemman

Turvallinen lukko kerrostaloon

Kerrostalon kulkuoikeudet on selkeästi hallittavissa Rollock Access -pilvipalvelussa. Tämä lisää kiinteistön turvallisuutta, koska näet helposti kenellä on kulkuoikeus mihinkin tilaan. Kadonnut avain on mahdollista poistaa välittömästi käytöstä muutamalla klikkauksella selainpohjaisen pilvipalvelun kautta.