Tee arjesta oven avauksen verran maagisempaa

Rollock on lanseerannut uuden Rollock Handsfree –automaattiavauksen toiminnon, joka tunnistaa käyttäjänsä puhelimen Bluetoothin avulla muutaman metrin päästä ja avaa kerrostalon alaoven lukon automaattisesti.

Rollock Handsfree -automaattiavaus tekee kerrostalon alaovesta liikkumisesta vaivatonta, kun puhelinta ei tarvitse kaivaa laukusta tai taskusta ovelle saapuessa. Tätä on esteetön, avaimeton lukitus.

Rollock Handsfree -automaattiavaus toimii kerrostalon alaoven WR201-älyohjaimessa.

Kysy lisätietoja

Lue lisää automaattiavauksen yhteensopivuuksista

Älylukitus kerrostaloon

Rollock älylukitusjärjestelmä tarjoaa kokonaisvaltaisen lukituksen koko taloyhtiön tarpeisiin: alaoviin, julkisiin tiloihin ja asuntojen oviin. Kiinteistön kaikkien lukkojen avainhallinta on mahdollista hoitaa yhden järjestelmän, Rollock Access -pilvipalvelun kautta. Rollock älylukko poistaa mekaanisten avainten tarpeen, mikä helpottaa isännöitsijän ja huoltoyhtiön työtä. Kerrostalon älylukitus mahdollistaa ketterän kulkuoikeuksien hallinnan, joka on myös kustannustehokasta. Kaiken lisäksi Rollock älylukitus tekee jokapäiväisestä liikkumisesta helppoa, esteetöntä ja turvallista koko taloyhtiön alueella.

Lue lisää rollock kerrostalojärjestelmästä

Rollock älylukitus kerrostalossa

Kevyt sekä ääni- ja energiatiivis

Rollock älylukon patentoitu, kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, jolloin se soveltuu erityisen hyvin myös esimerkiksi lasten ja vanhusten käyttöön. Kääntyvän teljen ansiosta ovi sulkeutuu ja avautuu rauhallisesti ja hiljaisesti. Lisäksi telki tiivistää ovea, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Täysin avaimeton älylukko

Lukon avaamiseen ei tarvita enää erillisiä mekaanisia avaimia, vaan avaimettoman älylukon avaaminen tapahtuu älypuhelimen mobiilisovelluksella, erillisellä NFC-tunnisteella tai millä tahansa NFC-ominaisuuden omaavalla kortilla, kuten bussi- tai pankkikortilla, joka on koodattu avaimeksi.

Helpompi avaintenhallinta älylukituksella

Uusia kulkuoikeuksia on mahdollista luoda ja poistaa kätevästi älylukitusjärjestelmän pilvipalvelussa, mikä vähentää avainten luovutuksesta tai lukon uudelleensarjoituksesta syntyvää vaivaa. Tämä helpottaa sekä vuokranantajan ja isännöitsijän työtä että asukkaan arkea. Mobiilisovelluksen kautta on myös helppo tarkistaa jäikö ovi aamun kiireessä auki.

Kiinnostuitko Rollock älylukosta kerrostalokohteeseesi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Älylukon etäavaaminen poistaa ovipuhelimien tarpeen kerrostalossa

Etäavattava älylukitus kerrostaloon

Älylukon voi avata etänä mobiilisovelluksen tai pilvipalvelun avulla, vaikka olisit toisella puolen maapalloa. Rollock älylukon avaaminen on helppoa: se tapahtuu mobiilisovelluksen nappia painamalla. Etäavaaminen poistaa siis ovipuhelimien tarpeen kerrostalossa.

Rollock älylukitusjärjestelmä on 24/7 online-ratkaisu, joka mahdollistaa reaaliaikaiset etähallintapalvelut. Etäoikeuspalvelut, kulkuoikeuksien hallinta ja tilaseuranta toteutetaan pilvipalveluna (SaaS). Rollock vastaa järjestelmän tietoturvapäivityksistä sekä uusien ominaisuuksien lisäämisestä. Kysy palvelun kuukausiveloituksesta jälleenmyyjältäsi.

Rollock älylukitus tekee taloyhtiöstäsi turvallisemman

Turvallinen lukko kerrostaloon

Kerrostalon kulkuoikeudet on selkeästi hallittavissa Rollock Access -pilvipalvelussa. Tämä lisää kiinteistön turvallisuutta, koska näet helposti kenellä on kulkuoikeus mihinkin tilaan. Kadonnut avain on mahdollista poistaa välittömästi käytöstä muutamalla klikkauksella selainpohjaisen pilvipalvelun kautta.