Rollock on aidosti avaimeton lukituksen edelläkävijä

Rollock-älylukko on esillä Seinäjoen asuntomessuilla 8.7.-7.8.2016 kohteessa no. 16. Talo Nuukan rakentajaperhe Mäkinen valitsi kotioveensa Rollock-älylukon, jonka moderni ja yksinkertainen design tekevät lukosta tyylikkään ja ainutlaatuisen. Rollock on ainoa älylukko maailmassa, jossa telkeäminen, tunnistaminen ja muotoilu yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi.  Tämä uuden sukupolven älylukko heittää mekaaniset avaimet romukoppaan. Rollock aukeaa NFC-tagilla tai älypuhelimella, joka toimii myös lukon hallintalaitteena.

Talo Nuukan lukko tunnistaa asukkaansa

Rollock korvaa mekaanisen avaimen älypuhelimella, sekä elektronisella tunnisteella, joka voi olla esimerkiksi perinteinen NFC-tagi, -ranneke, -kortti, tai vaikkapa siru ihon alla. Avaimia luodaan ja poistetaan kätevästi älypuhelinapplikaatiolla, jossa jokaisen avaimen voi myös erikseen nimetä, jolloin hukkunut avain voidaan helposti poistaa. Lukko tallentaa kulkutapahtumat lokiin, jota käyttäjät voivat seurata älylaitteella.

​Rollock muuttaa maailman

Rollock on patentoiduilla innovaatioillaan digitalisoinut oviympäristön. Se on käytettävyydeltään ylivertainen älylukko, jonka kääntyvä telki -teknologia luo myös kokonaan uuden standardin esteettömyydelle. Perinteinen sähkölukitus on monimutkainen kokonaisuus joka tekee ovesta raskaan. Rollockissa kaikki ominaisuudet on integroitu älykkääseen vastarautaan, mikä poistaa oviympäristöstä rumat lukijalaitteet ja numeronäppäimistöt, sekä tekee siitä kevyen avata ja sulkea.

Rollock on suomalainen innovaatio

Visionamme on olla paras ja eniten myydyin älylukko uudisrakennuksiin. Haluamme tehdä ovesta kulkemisesta elämyksen ja mahdollistaa kulkutietoa tarvitsevien älykotipalvelujen turvallinen toimivuus.​ Rollockin ovat kumppanikseen valinneet jo mm. Sato, Citycon, Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki, NCC, Jeld-Wen, Skaala, Piklas, Duuri ja Jyväskylän Yliopisto.

Leave a Reply