Rollock TNW-konferenssissa

Rollock osallistuu tällä viikolla The Next Web -conferenceen Amsterdamissa. Kyseessä on maailman suurin tech-geek-tapahtuma jonka StartUp Boost -ohjelmaan meidät valittiin mukaan. Eilen illalla osallistuimme Super Launchpad -Pitch-kisaan, joka on Boost -ohjelmaan kuuluva TNW:n oheistapahtuma. Myyntivelho Ari Rekonen kertoi tuomaristolle Rollockista, mutta tällä kertaa emme sijoittuneet IoT-kategoriassa finalistien joukkoon. Kokemus oli siitä huolimatta hauska. Tänään meillä on konferenssialueella oma pieni osasto, jossa myyntivelho Ari Rekonen ja viestintäpäällikkö Helinä Nurmonen esittelevät Rollock -älylukkoa ja sen toimintaa.  Olemme tavanneet paljon mielenkiintoisia startup-yrityksiä ja saaneet runsaasti mielenkiintoa osaksemme. Myös F-Securen Mikko Hyppönen, joka oli puhujana itse tapahtumassa, piipahti osastollamme tutustutmassa Rollockiin. Ari esitteli lukkoa Mikolle yhdessä toimitusjohtajamme Hannu Kankkusen kanssa.

Leave a Reply