Rollock on mukana Naantalin Asuntomessuilla 2022

Vuoden 2022 asuntomessut järjestetään Naantalissa. Asuntomessualue Lounatuuli on merellinen ja luonnonläheinen asuinalue, joka rakentuu saariston luontoa kunnioittaen jyhkeiden kallioiden päälle Luonnonmaan saarelle. Rollock on vahvasti esillä Asuntomessuilla, voit useissa messukohteissa tutustua maagiseen Rollock älylukitus järjestelmään. 

Tutustu maagisiin messukoteihin

Rollock älylukitusjärjestelmä löytyy kuudessa asuntomessukohteesta. Niissä on haluttu panostaa helppoon, avaimettomaan liikkumiseen, jotta koti palvelee mahdollisimman hyvin aktiivisten asukkaiden arkea. Avaimettomat älylukot helpottavat jokapäiväistä liikkumista ja asumista. Rollock älylukollisen oven avaaminen tapahtuu kulkulätkällä eli tagilla tai Rollock Mobile Access -mobiilisovelluksella. Avaaminen tapahtuu helposti yhdellä klikkauksella mobiilisovelluksesta. Rollock mahdollistaa myös etäavauksen, eli oven voi avata etänä mobiilisovelluksella vaikka maailman toiselta puolen.

Vuoden 2022 asuntomessualueen upeimpia kohteita on: As Oy Naantalin Tiira joka on Naantalin asuntomessualueella meren välittömässä läheisyydessä. Tiira on kahden paritalon muodostama kokonaisuus, jossa on kunnioitettu saariston arkkitehtuuria moderneja linjoja unohtamatta. Jokaisessa asunnossa on oma avopatio, josta on merinäköala. Tiirassa asuessa on merellinen luonto upeine ulkoilumahdollisuuksineen koko ajan läsnä.

Tämän kohteen lisäksi Rollock älylukot löytyvät Honkatalot messukohteesta, Kontio messukohteesta ja siihen liittyvästä huvilasta sekä  Honkarakenne messukohde Vendasta.

Kaikkien näiden kohteiden lukituksesta ja kulunhallinnasta vastaa Rollockin älykäs lukitusjärjestelmä. Koko perheen liikkuminen on tehty helpoksi Rollock älylukitusjärjestelmän avulla. Kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, minkä vuoksi se on helppokäyttöinen myös perheen pienimmille. Lisäksi avaaminen on helppoa tagilla tai mobiilisovelluksella, eli raskasta vääntöliikettä ei tarvita. Esim. Honkatalot kohteeseen voi tutustua lisää Honkatalot uutisissa. 

Tervetuloa Naantalin Asuntomessuille 2022!