Älylukko omakotitaloon tai rivitaloon

Rollock on avaimeton älylukko, joka sopii kaikkiin pientaloihin: omakotitaloon, rivitaloon, paritaloon, luhtitaloon tai vaikka mökille tai muuhun vapaa-ajan asuntoon. Rollock älylukolla voidaan kattaa niin asuintalon, varaston kuin autotallinkin lukitus. Älylukko helpottaa päivittäistä asumista, kun kodin lukkoja on mahdollista hallinnoida myös etänä: voit avata oven vaikka työpaikalta, lomareissulta tai lenkkipolulta käsin muutamalla klikkauksella. Rollock älylukko tarjoaa pääsyn nykyajan älykotiin.

Haluatko sinäkin helpon ja nykyaikaisen oviympäristön kotiisi?

Tutustu laadukkaisiin älyoviin ja niiden jälleenmyyjiin!

tutustu älyoviin

Rollock älylukitus pientalossa

Kevyt sekä ääni- ja energiatiivis

Rollock älylukon patentoitu, kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, jolloin se soveltuu erityisen hyvin myös esimerkiksi lasten ja vanhusten käyttöön. Kääntyvän teljen ansiosta ovi sulkeutuu ja avautuu rauhallisesti ja hiljaisesti. Lisäksi älylukon telki tiivistää ovea, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Avaimeton älylukko

Lukon avaamiseen ei tarvita enää erillisiä mekaanisia avaimia, vaan älylukon avaaminen tapahtuu älypuhelimen mobiilisovelluksella, erillisellä NFC-tunnisteella tai millä tahansa NFC-ominaisuuden omaavalla kortilla, kuten bussi- tai pankkikortilla, joka on koodattu avaimeksi.

Helposti hallittava älylukko

Kadonnut kulkutunniste on mahdollista poistaa käytöstä muutamalla klikkauksella selainpohjaisessa pilvipalvelussa. Jos sinun tarvitsee päästää joku kertaluonteisesti kotiisi, voit etäavata älylukon mobiilisovelluksella tai pilvipalvelussa. Mobiilisovelluksen ja pilvipalvelun avulla on mahdollista tarkistaa, jäikö ovi aamun kiireessä auki. Lisäksi näet älylukon tapahtumalokista, onko esimerkiksi lapsesi päässyt turvallisesti kotiin koulusta.

 

 

Päivitä oviympäristö älykkääseen älyoveen!

Tutustu älyoveen

Etäavattava älylukko

Älylukko on mahdollista avata etänä mobiilisovelluksen tai pilvipalvelun avulla, vaikka olisit toisella puolen maapalloa. Jos esimerkiksi pakettilähetti tai huoltomies saapuu kotiovellesi sinun ollessa töissä, voit avata hänelle oven työpaikalta käsin. Älylukon avaaminen on helppoa: se tapahtuu mobiilisovelluksen nappia painamalla. 

Rollock älylukitusjärjestelmä on 24/7 online-ratkaisu, joka mahdollistaa reaaliaikaiset etähallintapalvelut. Etäoikeuspalvelut, kulkuoikeuksien hallinta ja tilaseuranta toteutetaan pilvipalveluna (SaaS). Rollock vastaa järjestelmän tietoturvapäivityksistä sekä uusien ominaisuuksien lisäämisestä. Kysy palvelun kuukausiveloituksesta jälleenmyyjältäsi.

Turvallinen älylukko

Rollock älylukko on turvallinen lukko mihin tahansa pientaloon. Rollock älylukon kulkuoikeudet on selkeästi hallittavissa Rollock Access -pilvipalvelussa, jossa pystyt luomaan ja poistamaan avaimia muutamalla klikkauksella. Kadonnut avain on mahdollista poistaa välittömästi käytöstä. Avaimen käytöstä jää jälki digitaaliseen lokiin, josta voi tarvittaessa tarkistaa, onko avainta käytetty katoamisen jälkeen.

Lue tietoturvasta

Kiinnostuitko Rollock älylukosta pientalokohteeseesi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä