Älylukitus toimitiloihin

Rollock älylukon avulla on mahdollista hoitaa erilaisten toimitilojen ja julkisten tilojen lukitus ja kulunhallinta. Rollock älylukitus tekee liikkumisesta helppoa ja turvallista koko toimitilakiinteistön alueella. Älylukon avainhallinta on tehty helpoksi pilvipalveluun pohjautuvan ratkaisun myötä. Pilvipalvelusta pystyy rajaamaan tarkasti, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tilaan. Kulkuoikeuksia pystyy lisäämään ja poistamaan muutamalla klikkauksella. Niitä voi myös määritellä erikseen kertaluonteisiksi tai kausittaisiksi, jos kiinteistössä käy satunnaisia vierailijoita.

Rollock älylukitus toimitiloissa

Kevyt sekä ääni- ja energiatiivis

Rollock älylukon patentoitu, kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, jolloin se soveltuu erityisen hyvin myös esimerkiksi lasten ja vanhusten käyttöön. Älylukon kääntyvän teljen ansiosta ovi sulkeutuu ja avautuu rauhallisesti ja hiljaisesti. Lisäksi telki tiivistää ovea, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Avaimeton älylukko

Lukon avaamiseen ei tarvita enää erillisiä mekaanisia avaimia, vaan älylukon avaaminen tapahtuu älypuhelimen mobiilisovelluksella, erillisellä NFC-tunnisteella tai millä tahansa NFC-ominaisuuden omaavalla kortilla, kuten työpaikan tunnistekortilla, joka on koodattu avaimeksi.

Helposti hallittava älylukko

Kiinteistön ja toimitilan avainhallinta helpottuu, sillä uusia avaimia on mahdollista luoda ja poistaa kätevästi pilvipalvelussa. Älylukon kulkuoikeudet on mahdollista määrittää pysyviksi, kertaluonteisiksi tai kausittaisiksi. Kertaluonteiset kulkuoikeudet voidaan määrittää esimerkiksi satunnaisille kävijöille tai kiinteistössä vieraileville. Kausittaiset kulkuoikeudet voidaan puolestaan aktivoida vaikka määräaikaisen työsuhteen ajalle, jolloin ne lakkaavat automaattisesti toimimasta työsuhteen päättyessä. Pilvipalvelussa voidaan määritellä tarkasti lukot, mihin milläkin tunnisteella on pääsy.

 

Kiinnostuitko Rollock älylukosta toimitiloihisi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Etäavattava älylukko

Toimitilan älylukko on mahdollista avata etänä mobiilisovelluksen tai pilvipalvelun avulla, vaikka olisit kokonaan muualla kuin kyseisessä kiinteistössä. Älylukon avaaminen on helppoa: se tapahtuu mobiilisovelluksen nappia painamalla. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kertakäyttöisen kulkuoikeuden tekstiviestillä.

Rollock älylukitusjärjestelmä on 24/7 online-ratkaisu, joka mahdollistaa reaaliaikaiset etähallintapalvelut. Etäoikeuspalvelut, kulkuoikeuksien hallinta ja tilaseuranta toteutetaan pilvipalveluna (SaaS). Rollock vastaa järjestelmän tietoturvapäivityksistä sekä uusien ominaisuuksien lisäämisestä. Kysy palvelun kuukausiveloituksesta jälleenmyyjältäsi.

Turvallinen älylukko

Rollock älylukko tarjoaa turvallisen lukituksen ja kulunhallinnan toimitiloihin. Kulkuoikeudet on selkeästi hallittavissa Rollock Access -pilvipalvelussa, jossa voi luoda ja poistaa avaimia muutamalla klikkauksella. Kadonnut tunniste on mahdollista poistaa välittömästi käytöstä. Avaimen käytöstä jää jälki digitaaliseen lokiin, josta voi tarvittaessa tarkistaa, onko avainta käytetty katoamisen jälkeen. Myöskin entistä ketterämpi kulunhallinta lisää kiinteistön turvallisuutta: Rollock älylukon avulla tiedät varmasti, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tilaan.

 

Lue tietoturvasta

”Rollock on helpottanut meidän arkea rakentamisen, vuokrauksen ja kiinteistöhuollon näkökulmasta. Olemme saaneet vuokralaisiltamme paljon positiivista palautetta. TilaCenterissä etsimme jatkuvasti moderneja ratkaisuja toimitilakonseptimme kehittämiseksi ja Rollock soveltuu siihen erinomaisesti.”

Miikka Mäntykorpi, TilaCenter -toimitilat / Tampere

Kiinnostuitko Rollock älylukosta toimitiloihisi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä