Lukitus toimitiloihin

Rollockin avulla on mahdollista hoitaa erilaisten toimitilojen ja julkisten tilojen lukitus ja kulunhallinta. Rollock tekee liikkumisesta helppoa ja turvallista koko toimitilakiinteistön alueella. Avainhallinta on tehty helpoksi pilvipalveluun pohjautuvan ratkaisun myötä. Pilvipalvelusta pystyy rajaamaan tarkasti, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tilaan. Kulkuoikeuksia pystyy lisäämään ja poistamaan muutamalla klikkauksella. Niitä voi myös määritellä erikseen kertaluonteisiksi tai kausittaisiksi, jos kiinteistössä käy satunnaisia vierailijoita.

Rollock älylukitus toimitiloissa

Kevyt sekä ääni- ja energiatiivis

Rollockin patentoitu, kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, jolloin se soveltuu erityisen hyvin myös esimerkiksi lasten ja vanhusten käyttöön. Kääntyvän teljen ansiosta ovi sulkeutuu ja avautuu rauhallisesti ja hiljaisesti. Lisäksi telki tiivistää ovea, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Avaimeton

Lukon avaamiseen ei tarvita enää erillisiä mekaanisia avaimia, vaan avaaminen tapahtuu älypuhelimen mobiilisovelluksella, erillisellä NFC-tunnisteella tai millä tahansa NFC-ominaisuuden omaavalla kortilla, kuten työpaikan tunnistekortilla, joka on koodattu avaimeksi.

Helposti hallittava

Kiinteistön avainhallinta helpottuu, sillä uusia avaimia on mahdollista luoda ja poistaa kätevästi pilvipalvelussa. Kulkuoikeudet on mahdollista määrittää pysyviksi, kertaluonteisiksi tai kausittaisiksi. Kertaluonteiset kulkuoikeudet voidaan määrittää esimerkiksi satunnaisille kävijöille tai kiinteistössä vieraileville. Kausittaiset kulkuoikeudet voidaan puolestaan aktivoida vaikka määräaikaisen työsuhteen ajalle, jolloin ne lakkaavat automaattisesti toimimasta työsuhteen päättyessä. Pilvipalvelussa voidaan myös määritellä tarkasti lukot, mihin milläkin avaimella on pääsy.

 

Kiinnostuitko Rollock älylukosta toimitiloihisi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä

Etäavattava

Älylukko on mahdollista avata etänä mobiilisovelluksen tai pilvipalvelun avulla, vaikka olisit kokonaan muualla kuin kyseisessä kiinteistössä. Avaaminen on helppoa: se tapahtuu mobiilisovelluksen nappia painamalla. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kertakäyttöisen kulkuoikeuden tekstiviestillä.

Turvallinen

Rollock tarjoaa turvallisen lukituksen ja kulunhallinnan toimitiloihin. Kulkuoikeudet on selkeästi hallittavissa Rollock Access -pilvipalvelussa, jossa pystyt luomaan ja poistamaan avaimia muutamalla klikkauksella. Kadonnut avain on mahdollista poistaa välittömästi käytöstä. Avaimen käytöstä jää jälki digitaaliseen lokiin, josta voi tarvittaessa tarkistaa, onko avainta käytetty katoamisen jälkeen. Myöskin entistä ketterämpi kulunhallinta lisää kiinteistön turvallisuutta: Rollockin avulla pystyt ensimmäistä kertaa tietämään varmasti, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tilaan.

 

Lue tietoturvasta

”Rollock on helpottanut meidän arkea rakentamisen, vuokrauksen ja kiinteistöhuollon näkökulmasta. Olemme saaneet vuokralaisiltamme paljon positiivista palautetta. TilaCenterissä etsimme jatkuvasti moderneja ratkaisuja toimitilakonseptimme kehittämiseksi ja Rollock soveltuu siihen erinomaisesti.”

Miikka Mäntykorpi, TilaCenter -toimitilat / Tampere

Kiinnostuitko Rollock älylukosta toimitiloihisi?

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä