Referenssit

Referenssit

Suomalaiseen Rollock on kulunhallintajärjestelmään on luotettu
muun muassa alta löytyvissä kohteissa. 

Katso videoilta, kuinka Rollock Smarter Access -ratkaisu soveltuu Premium Resorts -vuokramökkien varaus- ja kulunhallintaan! Rollock tarjoaa erittäin suoraviivaisen integrointimahdollisuuden erilaisiin palveluihin, kuten suomalaisen Moderin matkailualalle suunnattuun varausjärjestelmään.  

Jyväskylän Palokan vehreälle asuinalueelle on valmistunut Lakea Oy:n tyylikäs 22 huoneison kerrostalo. Kiinteistön lukitus on toteutettu Rollock avaimettomalla älylukitusjärjestelmällä.

Lue lisää
cubesta logo

Tuusulan asuntomessualueelle rakentuu Cubesta Oy:n yhdeksän hybridi­kerrostalon kortteli. Hybridi­kerrostalossa puu- ja kivirakenteet yhdistyvät tarkoituksen­mukaisella, ekologisella ja arkkitehtonisesti näyttävällä tavalla.

Lue lisää
lehto-logo

Oulun keskustan puistomaisemiin on rakentunut moderneja ekokoteja sisältävä kokonaan avaimeton kerrostalokohde. Lehto Asunnot Oy:n kerrostalon lukitus on hoidettu Rollock älylukitusjärjestelmällä.

Lue lisää
sajucon logo

Sajucon Oy on rakentanut Vantaan Tikkurilaan tyylikkään luhti­talokokonaisuuden, joka koostuu yhteensä kahdestakymmenestä asunnosta. Se sijaitsee lähellä keskustan palveluita, mutta samanaikaisesti lähellä Keravanjoen kaunista rantamaisemaa.

Lue lisää
skib-logo

Porin Kuukkarin alueella sijaitsevassa kauniissa puukerrostalokohteessa on käytössä kokonaisvaltainen Rollock älylukitusjärjestelmä niin alaovissa, julkisissa tiloissa kuin asuntojenkin ovissa.

Lue lisää

Suomen Koti Rakennuttajat SKR Oy on rakentanut Tampereen Härmälään huippuvarustellun 12 asunnon rivitaloyhtiön. As Oy Härmälän Timantin asuntoihin on asennettu asuinmukavuuden ja arjen sujuvuuden lisäämiseksi kotimaiset Rollock älylukot.

Lue lisää

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Rollock on toimittanut älylukkoratkaisut kahteen PEABin uudiskohteeseen, joiden on määrä valmistua vuoden 2021 aikana.

Lue lisää

Jykian ja YIT:n yhteishanke, Toimistorakennus Kankaan Arkki, valmistui alkuvuodesta 2021 Vanhan paperitehtaan kylkeen, Tourujoen rantaan. Kohteessa on Rollock digitaalinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä.

Lue lisää

Vanhan Porvoon portilla vuonna 1912 rakennettu Jugend-tyylinen hotellirakennus on entisöity tyylilleen uskollisesti. Sisustus tuo esiin ajan kerrokset lähihistoriasta maalaismodernilla inspiraatiolla.

Lue lisää

Asunto Oy Vuoreksen Villihanhi on kahdesta paritalosta ja kahdesta rivitalosta koostuva yhtiö, jossa on yhteensä 12 yksitasoista kotia. Villihanhi sijaitsee Vilhelminkujalla aivan Tampereen ja Lempäälän rajalla.

Lue lisää

Seinäjoen keskustan kupeessa sijaitsevaan puutarhamaiseen Pohjan kaupunginosaan on rakentunut kerrostalo. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollisimman pitkälle viety energiaomavaraisuus.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä