Rollock-referenssit

Rollock on pilvipalveluun pohjautuva, aidosti avaimeton IoT-älylukko. Tässä muutamia kohteita, joissa Rollock älylukkojärjestelmiä käytetään.

Sonell Oy:n pientalokohde on valmistunut Oulun Soittajankankaalle kesäkuussa 2019. Kohde koostuu viidestä erillistalosta sekä yhdestä paritalosta. Asuintalojen oviin valikoitui kotimaiset Rollock älylukot ja autotallien oviin Rollock älyohjaimet.

Lue lisää

BusinessOulun tiloissa Oulun Hallituskadulla on päivittäisessä käytössä tällä hetkellä yhdeksän Rollock älyohjainta. Älyohjaimet on otettu käyttöön kiinteistön sähkölukoissa maaliskuussa 2019.

Lue lisää
cubesta logo

Tuusulan asuntomessualueelle rakentuu Cubesta Oy:n yhdeksän hybridikerrostalon kortteli. Hybridikerrostalossa puu- ja kivirakenteet yhdistyvät tarkoituksenmukaisella, ekologisella ja arkkitehtonisesti näyttävällä tavalla.

Lue lisää
lehto-logo

Tampereen Härmälään on rakennettu täysin uudenlainen, kokonaan avaimeton kerrostalokohde As Oy Tampereen Tuohi. Lehto Asuntojen rakentaman Deco-puukerrostalon lukitus on hoidettu Rollock älylukitusjärjestelmällä.

Lue lisää
sajucon logo

Sajucon Oy on rakentanut Vantaan Tikkurilaan tyylikkään luhtitalokokonaisuuden, joka koostuu yhteensä kahdestakymmenestä asunnosta. As Oy Vantaan Jokileinikki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä keskustan palveluita, mutta samanaikaisesti lähellä Keravanjoen kaunista rantamaisemaa.

Lue lisää
skib-logo

Porin Kuukkarin alueella sijaitsevassa kauniissa puukerrostalokohteessa on käytössä kokonaisvaltainen Rollock älylukitusjärjestelmä niin alaovissa, julkisissa tiloissa kuin asuntojenkin ovissa.

Lue lisää

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Rollock on toimittanut älylukkoratkaisut kahteen PEABin uudiskohteeseen, joiden on määrä valmistua vuoden 2021 aikana.

Lue lisää

Rakennuspalvelu Juha Keskiniva Oy:n kohde As Oy Rovaniemen Katajarannan Helmi sisältää modernia teknologiaa, johon liittyy olennaisesti älylukitusjärjestelmä. Rollock älylukot löytyvät niin huoneistojen kuin myös niiden yhteydessä olevien varastotilojen ovista.

Lue lisää

Suomen Koti Rakennuttajat SKR Oy on rakentanut Tampereen Härmälään huippuvarustellun 12 asunnon rivitaloyhtiön. As Oy Härmälän Timantin asuntoihin on asennettu asuinmukavuuden ja arjen sujuvuuden lisäämiseksi kotimaiset Rollock älylukot.

Lue lisää


Trustmary Reviews

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä