Suomalainen älylukkojärjestelmä

Rollock innovatiivista älylukitusta valmistetaan Suomessa. Yhtiön tarina on alkanut kahden veljeksen ideasta yhdistää perinteinen lukitusratkaisu digitaalisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Digitaalisuus, avaimettomuus ja teknisesti ylivertainen kääntyvä telki on tehnyt Rollockista innovatiivisen ja palkitun toimijan alallaan. Rollock on tulevaisuudessa avaimettoman kulkemisen markkinajohtaja.

Rollock tuo digitalisaation asumiseen ja toimitiloihin

Autojen ovet ovat digitalisoituneet jo aikaa sitten, joten Rollock on päättänyt tuoda uudenlaista, arkea helpottavaa teknologiaa myös rakennusten lukitukseen. Rollockilla on takana mittava tuotekehitysprosessi, jonka tuloksena on syntynyt käytettävyydeltään että designiltaan ensiluokkaiset Rollock älylukitusratkaisut. Älylukollamme on Avainlippu– sekä Design from Finland -merkit, jotka viestivät suomalaisesta työstä. Kotipaikkamme on Kajaanissa, missä sijaitsee myös yrityksen tehdas sekä datacenter.

Tänä päivänä Rollock älylukitusjärjestelmää on saatavana jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Rollock helpottaa jokapäiväistä arkea ja liikkumista toimittamalla älylukitusratkaisuja pientalokoteihin, kokonaisiin kerrostaloihin, erilaisiin toimitilaratkaisuihin ja muihin julkisiin tiloihin. Tavoitteenamme on luoda ovista kulkemisesta elämys, lisätä kotien turvallisuutta ja helpottaa ihan jokapäiväistä arkea.

Oletko tyytyväinen Rollock -lukitusjärjestelmääsi?

Kerro meille kokemuksestasi!

Jätä arvostelu

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta?

Lähetä viesti, me vastaamme siihen!

Ota yhteyttä