Ratkaisut

Smarter Access – Aidosti avaimeton ja älykäs kulunhallinta

Smarter Access – Aidosti avaimeton ja älykäs kulunhallinta, jossa telkeäminen, tunnistaminen ja muotoilu yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Smarter Access -tuoteperheen avulla voidaan hallita ohjata esimerkiksi toimistojen, asuinrakennusten ja liikekiinteistöjen sähkölukkoja, toimitilojen kulkuoikeuksia sekä hallita releohjattujen koneiden ja laitteiden käyttöoikeuksia. Lisäksi älylukkoa voi ohjata helppokäyttöisellä Rollock Mobile Access -mobiilisovelluksella ajasta ja paikasta riippumatta.

Sujuvaa kulunhallintaa kaikkiin kohteisiin

Toimitilat

Smarter Access -järjestelmällä voidaan hoitaa isojenkin toimitilojen kulunhallinta turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti etänä.

Tutustu lisää

Varauspalveluratkaisut

Varauspalveluintegraatiolla voidaan toteuttaa monipuoliset ratkaisut kustannustehokkaasti. Se mahdollistaa kulkemisen ilman avaimia, varausten mukaan.

Tutustu lisää

Integraatiot

Rollock Access -pilvipalvelun rajapinta mahdollistaa kulunhallintajärjestelmän integraatiot kolmannen osapuolen järjestelmiin.

tutustu lisää

Majoitus

Rollock Smarter Access on ihanteellinen hotellien ovien avaukseen ilman avaimia. Oven avaaminen on helppoa PIN-koodilla, NFC-tunnisteella tai mobiiliavaimella

tutustu lisää

Asuminen

Rollock tarjoaa kokonaisvaltaisen kulke-misen ratkaisun kaiken kokoisten taloyh-tiöiden tarpeisiin: alaoviin, julkisiin tiloihin sekä asuntojen oviin.

tutustu lisää

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä