Referenssi: Sajucon Oy

sajucon logo
Asiakas: Sajucon Oy
Ratkaisu: Pientalo
Sijainti: Vantaa
Lukitus: Kokonaisvaltainen Rollock älylukitusjärjestelmä

Sajucon Oy on rakentanut Vantaan Tikkurilaan tyylikkään luhtitalokokonaisuuden, joka koostuu yhteensä kahdestakymmenestä asunnosta. As Oy Vantaan Jokileinikki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä keskustan palveluita, mutta samanaikaisesti lähellä Keravanjoen kaunista rantamaisemaa.

Sajucon panostaa rakentamisessaan arkkitehtonisesti näyttäviin kohteisiin, joissa on järkevät pohjaratkaisut. Rakennusliikkeelle on erityisen tärkeää tehdä toimivia koteja, joissa asumisen viihtyvyys ja arjen sujuvuus ovat keskiössä. Tällöin myös kohteen materiaalivalinnat ja varustelu on valikoitu erityisellä huolella. Sajucon ottaa suunnittelussa ja rakentamisessa huomioon asumisen tarpeet sekä elinkaarikustannukset.

As Oy Vantaan Jokileinikissä on erityisesti huomioitu menevien kaupunkilaisten tarpeet. Asunnot ovat moderneja citykoteja. Tämän vuoksi myös tulevien asukkaiden arjesta ja liikkumisesta on haluttu tehdä sujuvaa valitsemalla sinne Rollock älylukot. Kohteeseen on valittu lukitusjärjestelmä, joka tarjoaa modernin kaupunkikodin ominaisuuksia ja mahdollistaa esimerkiksi lukon etäavaamisen ja kulkuoikeuksien helpon hallinnan. Nämä ominaisuudet sopivat liikkuvaan ja eläväiseen arkeen. Rollock älylukot löytyvät jokaisen asunnon ovesta sekä kiinteistön yhteisistä tiloista.

Sajucon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan perheyritys, jonka asuntotuotanto kattaa niin pari-, rivi- kuin kerrostalotkin. Sajucon on perustettu vuonna 1993 ja se työllistää yhteensä 15 rakennusalan ammattilaista. www.sajucon.fi

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä