Yritys

Kotimainen lukitusjärjestelmävalmistaja

Rollock Oy on kotimainen lukitusjärjestelmävalmistaja. Innovatiivisiä Smarter Access lukitus ja kulunvalvon-tatuotteita kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Rollock Oy on osa FSM Oy Fonel Security Marketing konser-nia. FSM Oy Fonel Security Marketingin hankki 2022 Rollock Oy:n omistukseensa yhdessä sijoittajaryhmän kanssa. Rollock toimii jatkossakin itsenäisenä yhtiönä vastaten tuotteiden valmistamisesta, kehittämisestä ja palveluiden ylläpidosta. FSM:n rooli on Rollock-tuotteiden myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu.

Rollock tuo digitalisaation asumiseen ja toimitiloihin

Autojen ovet ovat digitalisoituneet jo aikaa sitten, joten Rollock on päättänyt tuoda uudenlaista, arkea helpot-tavaa teknologiaa myös rakennusten lukitukseen. Rollockilla on takana mittava tuotekehitysprosessi, jonka tuloksena on syntynyt käytettävyydeltään että designiltaan ensiluokkaiset Rollock Smarter Access ratkaisut. Tuotteemme on Avainlippu sekä Design f rom Finland -merkit, jotka viestivät suomalaisesta työstä. Kotipaik-kamme on Kajaanissa, missä sijaitsee myös yrityksen tehdas sekä datacenter.

Tänä päivänä Rollock Smarter Access järjestelmää on saatavana jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Rol-lock helpottaa jokapäiväistä arkea ja liikkumista toimittamalla lukitusratkaisuja pientalokoteihin, kokonaisiin kerrostaloihin, erilaisiin toimitilaratkaisuihin ja muihin julkisiin tiloihin. Tavoitteenamme on luoda ovista kulke-misesta elämys, lisätä kotien turvallisuutta ja helpottaa ihan jokapäiväistä arkea.

Oletko tyytyväinen Rollock -lukitusjärjestelmääsi?

Kerro meille kokemuksestasi!

Jätä arvostelu

Tuotevalikoima laajenee

Rollock Oy on saanut vuonna 2023 rahoitusta uuden ohjaintuoteperheen kehittämiseen. Tuoteperhe laajen-taa yrityksen tuotetarjoamaa ennenkaikkea saneerauskohteisiin.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä