LUKITUKSEN UUSI AIKA

Kuvassa on maanantain 26.8.2019 Kauppalehti. Meille rollocklaisille se on merkityksellinen painos, sillä lehden kanteen tiivistyy pitkän työn tulos. Viestimme LUKITUKSEN UUSI AIKA on rohkeasti sanottu. Haluamme avata sinulle miksi rohkenemme näin kertoa.Rollockin taustalla on kahden veljeksen idea yhdistää perinteinen lukitus ja digitalisaatio. Pitkän tuotekehitystyön tuloksena on syntynyt aidosti avaimeton ja digitaalinen lukitus. Yhtiön taloudelliset panokset tuotekehitykseen ovat valtakunnallisesti myös merkittävät, vuosien 2016-2018 osalta ne ovat yli 4M€.Nyt tuotteemme ovat valmiina markkinoille. Tuotteistaminen ja kaupallistaminen on käynnistetty toden teolla nyt kesän jälkeen. Rollockin kokoonpano ja datacenter sijaitsevat Kajaanissa (IT Herman), myyntikonttorit Oulussa ja Vantaalla.Rollock on aidosti avaimeton ja sen keskeisinä etuina ovat etänä tapahtuva kulkuoikeuksien hallinta, käyttäjäloki sekä arkipäiväistä kulkemista helpottava mobiilikäyttöjärjestelmä. Rollock sopii parhaiten asuin- ja toimitilarakentamiseen. Loppuvuoden suuria tuotetoimituksia menee mm. kerrostaloihin sekä rivitalokohteisiin.Yhtiön omistajakunnassa on myös tapahtunut merkittäviä muutoksia, kun yhtiön suurimmaksi omistajaksi on tullut Suomalaisia yksityissijoittajia. Taloudelliset resurssit ja edellytykset markkinoille tulemiseen ovat nyt vahvat.