Mikä on älyovi?

Älyovella tarkoitetaan oviratkaisua, joka sisältää arkea helpottavia, digitaalisia ominaisuuksia. Älyovi koostuu korkealaatuisesta ulko-ovesta sekä Rollock älylukosta. Älyoven ominaisuuksia ovat esimerkiksi hallittavuus etänä pilvipalvelun kautta sekä mahdollisuus avata ovi mobiilisovelluksella ajasta ja paikasta riippumatta. Rollock älylukon avaamiseen käy mobiilisovellus, tagi tai mikä tahansa NFC-kortti, josta on tehty avain. Löydät lisää älylukon ominaisuudet täältä.

Voit valita älyoven Suomen johtavien ovitoimittajien valikoimista.

Valitsemasi älyovi varustetaan Rollock älylukolla jo ovitehtaalla, kun valitset sen tilausvaiheessa osaksi ratkaisua. Lue tarkemmin älyoven hankinnasta.

Kuinka hankin älyoven?

Älyoven edut

Älyovi tarjoaa pääsyn tämän päivän älykotiin. Älyovi tekee jokapäiväisestä liikkumisesta helppoa, kun voit hallinnoida älylukon kulkuoikeuksia etänä ja avata oven muutamalla klikkauksella vaikka työpisteen äärestä tai ulkomailta käsin.

Lisäksi älyovi on:

Laadukas

Älyovet on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Älyoven oviratkaisut ovat korkealuokkaisia, laadukkaita ovia, joissa on panostettu ylivertaisiin teknisiin ominaisuuksiin. Ulko-ovi on keskeinen osa eteisen ilmettä sekä merkittävä osa talon ulkonäköä. Rollock älylukossa on panostettu minimalistiseen, tyylikkääseen designiin, joka viimeistelee näyttävän oviympäristön. Se tuo älyn oviympäristöön. Laadukas älyovi on tehty kestämään aikaa. Elinkaariajattelu näkyy esimerkiksi siinä, että se poistaa uudelleensarjoitusten tarpeet, avainlogistiikan ja huolet hukkuneista avaimista.

Kotimainen

Älyovivalikoima koostuu Suomen johtavien ovitoimittajien laadukkaista tuotteista. Älyoven Rollock älylukko on kotimainen Avainlippu-tuote, joka valmistetaan Kajaanissa. Lisäksi suunnittelutyö on Suomessa, minkä vuoksi Rollock älylukolla on myös Design from Finland -merkki. Älyovet ovat luotettavaa, suomalaista laatua.

Turvallinen

Älyovi on ennen kaikkea turvallinen valinta. Älyovi toimii porttina kotiisi. Älyoven älylukko mahdollistaa kulkuoikeuksien helpon hallinnan, jolloin voit helposti poistaa kadonneen kulkuoikeuden ja tehdä uuden. Älyoven avulla tiedät tarkasti, kenellä on pääsyoikeus kotiisi. Lisäksi voit tarvittaessa varmistaa, menihän ovi kotoa lähtiessä lukkoon. Tutustu tarkemmin älylukon mukanaan tuomiin hyötyihin täällä.

Kuinka hankin älyoven?

Älyoven hankinta on haluttu tehdä mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme, minkä vuoksi löydät alta ovien jälleenmyyjät. Älyoven Rollock W111/W112 älylukko vaatii toimiakseen 24 V heikkovirran karmin puolelle. Lisäksi lukko vaatii 2,4 GHz taajuudella toimivan verkkoyhteyden, jonka avulla oven älylukko on hallittavissa pilvipalvelussa sekä mobiilisovelluksella. Tarkistathan tarkemmat vaatimukset jälleenmyyjältä ja Rollockin verkkosivuilta. Älyovet löytyvät alla olevien ovivalmistajien valikoimista.

Klikkaamalla ohesta valitsemasi yrityksen logoa, pääset tarkastelemaan ovivalikoimia


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Yhteystietoja käytetään vain yhteydeottoanne koskevan asian hoitamiseksi.
    Voimme välittää tiedot ovivalmistaja kumppanillemme.