Referenssi: BusinessOulu

Asiakas: BusinessOulu
Ratkaisu: Toimitila
Sijainti: Oulu
Lukitus: 9 kpl Rollock-älyohjaimia

BusinessOulun tiloissa Oulun Hallituskadulla on päivittäisessä käytössä tällä hetkellä yhdeksän Rollock älyohjainta. Ohjaimet on otettu käyttöön kiinteistön sähkölukoissa maaliskuussa 2019.

BusinessOulun asiantuntija Tapio Koivukangas kertoo, että Rollock-ohjaimet ovat helppokäyttöisiä, ja ne helpottavat jokapäiväistä liikkumista. BusinessOulun henkilöstöllä on käytössään joko tagi, koodattu kortti ja/tai mobiilisovellus lukkojen avaamiseksi. Koivukangas toteaakin, että Rollock-ohjaimen hyödyt tulevat suoraan esiin tilanteissa, joissa esimerkiksi harjoittelijalle täytyy saada käyttöönsä kausiluonteiset kulkuoikeudet liikelaitoksen tiloissa. Rollockin avulla on mahdollista määrittää kulkuoikeudet tietylle ajanjaksolle jo työsopimuksen tekemisen yhteydessä, joten jälkikäteen ei tarvitse huolehtia kulkuoikeuksien päättämisestä ja avainten palautuksesta. Kulunhallinta on siis helppoa ja mutkatonta.

BusinessOulu on Oulun kaupungin liikelaitos, joka vastaa koko kaupungin elinkeinopolitiikan kehittämisestä ja toteutuksesta, kasvuyritysten tarvitsemista palveluista, aluemarkkinoinnista sekä viennin, myynnin ja työpaikkojen edistämisestä. www.businessoulu.com

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä