Referenssi: Lehto Group

Asiakas: Lehto Group
Ratkaisu: Kerrostalo
Sijainti: Oulu
Lukitus: kokonaisvaltainen Rollock-älylukitusjärjestelmä

Oulun keskustan puistomaisemiin on rakentunut moderneja ekokoteja sisältävä kokonaan avaimeton kerrostalokohde. Lehto Asunnot Oy:n kerrostalon lukitus on hoidettu Rollock älylukitusjärjestelmällä. Rollock mahdollistaa avaimettoman asumisen ja liikkumisen koko kerrostalokiinteistön alueella. Kyseinen kerrostalokohde on valmistunut tammikuussa 2021.

Rollock älylukituksella on katettu koko kerrostalokohteen tarpeet: se on käytössä niin alaovissa, julkisissa tiloissa kuin asuntojenkin ovissa. Älylukko mahdollistaa etähallinnan, jolloin lukitus poistaa kokonaan esimerkiksi ovipuhelimet. Etäavaus mahdollistaa helposti myös esimerkiksi siivous- ja kauppakassipalveluiden hankinnan, koska ovet voidaan avata henkilöille ilman fyysistä läsnäoloa. Oven avaaminen onnistuu mobiilisovelluksen tai pilvipalvelun avulla muutamalla klikkauksella. Alaovissa on käytössä myös Bluetooth automaattiavaus, joka on erittäin kliininen sekä esteetön ratkaisu. Rollock älylukitus kuuluu myös Lehto Asuntojen vakiomallistoon ja referenssejä löytyy ympäri Suomen.

Lehto on rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja kehittäjä. Lehdon ydin on talousohjattu rakentaminen, joka koostuu kustannustietoisesta suunnittelusta, vakioratkaisujen hyödyntämisestä ja teollisesta valmistuksesta. www.lehto.fi

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä