Asio ja Rollockin yhteistyö näkyy mm. Bodumaja Oma Body -palveluissa

Asio Data Oy:n ja Rollock Oy:n järjestelmien integraatio on ollut jo pitkään valmiina ja monissa yhteyksissä käytetty. Nyt on tullut 6 kpl uutta Bodymajaa Rollock-Asio kytkennöillä kauppakeskuksissa ympäri Suomea. Kaiken kaikkiaan yhteensä 9:ssä kauppakeskuksessa palvelu on livenä käytössä. Kts. BODYMAJA  Kaikissa Bodymajoissa (kehonkoostumusmittausten itsepalveluvarausten verkkokauppa) on Rollock-Asio oviohjaus. Käyttöönotetut Bodymajat kauppakeskuksissa ovat Kauppakeskus Länsituuli (Espoo), Kauppakeskus Kaari (Helsinki), Mall of Tripla (Helsinki), Kauppakeskus Jyväskeskus (Jyväskylä), Kauppakeskus Trio (Lahti), Kauppakortteli Pekuri (Oulu), Kauppakeskus Mylly (Raisio), Kauppakeskus Koskikeskus (Tampere) ja Kauppakeskus Tikkuri (Vantaa). Järjestelmien integraatio siirtyi näin ison askeleen eteenpäin ja kaikkien käyttöön sekä yhteistyöprojekti tehokkaaseen toimintaan. 

 

Bodymajan kehonkoostumusmittaus kertoo miten kehosi voi. Saat yli 40 kehosi koostumusta kuvaavaa arvoa. 

Esimerkiksi rasva- ja lihasanalyysi, nestetasapaino, tärkeä viskeraalirasva, rasvaprosentti ja kokonaiskuvasta kertova yleisarvio sisältyvät selkeälle raportille.

Tyytyväiset asiakkaat ja palvelun kehittäminen on Bodumajalle tärkeää. Bodymajan kehonkoostumusmittauksia on tehty jo yli 1000 ja palaute on ollut positiivista. 

Asio ja Rollock soveltuu monenlaiseen käyttöön ja automatisoi palvelut. 

Asiolla pitkäaikaisia asiakkuuksia, vuosien kokemus, täysin tuotteistettu palvelu  eri toimialojen tarpeisiin. Alla muutamia esimerkkejä.

Parkkihallit- paikat. Taloyhtiöille, yritykselle jne., jotka varaavat parkkipaikkoja asukkailleen, henkilöstöllensä yms. Asio tuotteena: Asio Parkkivarausjärjestelmä. www.asio.fi/parkkivaraus . Erityispiirteenä nappivaraus –palvelukäyttöliittymä helppokäyttöisille parkkivarausten tekemiselle ja vapauttamiselle. Rollock tuotteena esim. Rollock Garage.  Oheista ohjelmaa sovelletaan Teeitsehalleissa joka on julkistanut Auton Pesuhallin varauspalvelun. Ratkaisuun sisältyy pesuhallin älylukon oviohjaus varauksille Rollock -kulunvalvonnan järjestelmään.Peseitse.fi sekä Korjaaitse.fi

Mailapelihallit. esim golfsimulaattorit, padel-kentät , yksityiset kuntosalit. Peli- ja treenivuorojen nettimyyntipalvelut. Asio tuotteena: Asio Vuorovarausjärjestelmä. https://www.asio.fi/kenttavaraus/#pelivuoro . Erityispiirteenä slottivaraus –palvelukäyttöliittymä vuoroaikojen itsepalvelu-varauksille ja liukuva vuorohinnoittelu. Uusina toimintoina 2022 myös kausikortti- ja sarjalippumyynti. Oheista ohjelmaa käyttää mm.Golf Basement,

Majoitusorganisaatiot, jotka hallinnoivat itsenäisesti majoistusvaraustoimintaansa. Majoitusvarauspalvelut omalle kotisivulle. Asio tuote: Asio Majoitusvarausjärjestelmä. www.asio.fi/majoitusvaraus. Soveltuu esimerkiksi

kampuksille, mökkikylille ja yrityksille, jotka tarjoavat esim henkilöstön virkstyskäyttöön varattavia mökkejä. 

Kuntosalit. Kuntosalin verkkokauppa. Käyntikertapohjaiset ja aikavälipohjaiset kuntosalikortit. Asio tuote: Asio Tapahtumavarausjärjestelmä. www.asio.fi/tapahtumavaraus. Optimoitu kuntosalikorttimyynnille. Edellä mainittu on käytössä esim. Reserved Gym Jyväskylä